maandag 12 november 2018

Somfy lt

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 725. Een te lichte of te zware motor kan schade veroorzaken aan het scherm van je zonwering of aan de motor zelf.


Somfy : je partner voor slim wonen.

Assortiment Het assortiment buismotoren van. Deze motor is eenvoudige af te stellen door middel van druktoetsen. Trekkracht bij buis mm.


Geschikt voor het bedienen van lichte rolluiken of Screens. Compleet met motorsteun adapter en meeneemring volgens uw opgave. Eindpunten in te stellen door middel van drukknoppen. Inclusief meter 4-aderig snoer.


De somfy WT motor wordt toegepast in zonwering, screens, rolluiken, markiezen en uitvalschermen zonder mechanische aanslag.

Kies in onderstaand keuze menu uw type motor. Sterke buismotor voor het automatiseren van de bediening van uw zonwering, rolluik, zonnescherm, screen of lockscreen. LT aansluitschema (PDF) LT afstelschema (PDF) Welke buismotor heb ik nodig?


Online bestellen voor lage prijs. Zelf via kanaal alle relevante filmpjes bekeken met in de hoofdrol Otto van rolluikstore. Elektrische Raamdecoratie en zonwering Smart Home beveiliging Integreerbaar in elke woning Somfy. Jij vindt dit leuk Wees de eerste van je vrienden die dit leuk vindt.


Super eenvoudige afstelling met druktoetsen. Ideaal voor de doe-het-zelver! Rolgordijnen met een buisdiameter van mm. Deze Motor is ook uit te voeren met Adapter en meeneemringen van 32mm.


Let op: deze motor is bij bestelling niet voorzien van een schakelaar. Buismotor voor rolluiken met noodhandbediening bij stroomuitval. Volg somfy lt niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen.


Bedrade motoren zijn over het algemeen goedkoper dan draadloos bedienbare motoren. Het is een 1-kanaals systeem.

Standaard geleverd met een wit 4-aderig (VVF) snoer, lengte m. Capaciteit van de eindafstelling bij beide: omwentelingen. Niet geschikt voor continu gebruik. Op voorraad Bestellen Meer info. Artikelen tot van in. De LT CSI motor is een bedrade buismotor voor rolluiken, die u bij stroomuitval of noodgevallen ook handmatig kan bedienen door middel van een zwengel.


De zwengel die bij dit type motor past is los bij Rolluikstore te bestellen. Motorsteun voor CSI motoren €195.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts