maandag 19 november 2018

Radiator laten spuiten

CVtotaal: servicepartner van Essent. Kwalitatief hoogwaardige producten van topmerken! Uitstekende Service en kwaliteit. Bekijk ook onze beoordeling! Radiatoren van alle topmerken.

De grootste collectie radiatoren vind je hier! Met de technologie van tegenwoordig kunnen we een geweldig resultaat behalen bij het spuiten van radiatoren. Als het gaat om een radiator met een plaatstructuur is het bijna onmogelijk om ook de ruimte tussen de platen te schilderen.


Spuiten van de radiator : Bij het spuiten van een radiator is het van groot belang dat je de spuitbus niet te dichtbij houdt. Dit staat aangegeven op de gebruiksaanwijzing. Spuit de radiator niet in één keer om druipers te voorkomen. Schuur de radiator tussen het spuiten van meerdere lagen nogmaals lichtjes op, dit zorgt voor een nóg mooier.


Daarnaast kenmerken onze lakken zich door de uitmuntende kras- en stootvastheid.

Wanneer u uw radiator laat spuiten door Ton de Rooij weet u dus zeker dat u er nog jarenlang plezier van zult hebben. Heeft u interesse in het laten spuiten van uw radiator , maar wenst u eerst aanvullende informatie over de mogelijkheden of de kosten? In deze situatie kan de radiator wel een goede verflaag gebruiken. In de spuiterij van BPS Rijen kunt u uw radiator netjes en vakkundig laten spuiten.


De moeilijk bereikbare plekken en buizen en leidingen worden ook van lak voorzien, zodat de radiator er zo goed als nieuw uitziet. Een verouderde radiator staat niet mooi in uw interieur. Om uw radiator er weer eruit te laten zien als nieuw, is het laten spuiten van uw radiator een goede optie.


Het is belangrijk om een radiator professioneel te ( laten ) spuiten omdat de lak of verf hittebestendig moet zijn. U kunt ervoor kiezen om een kast om uw radiator heen te bouwen waardoor deze veel minder opvalt. De radiator wordt bij meubelspuiterij4all op een manier geverfd.


Namelijk: gespoten in 2C laak! Door spuiten wordt het egaler, straker, slijtvaster,hitte bestending en natuurlijk goedkoper dan nieuwe verwarmingen kopen. Het spuiten van de lak is nog niet zo gemakkelijk.


Dan is radiatoren spuiten de oplossing. Geef uw radiatoren een opfris beurt en laat de radiatoren spuiten. Ook is het leuk om in een kinderkamer de radiator mee te laten spuiten in de kleuren van de muren.


Ik heb de radiatoren wel buiten in open lucht gespoten.

Je moet trouwens wel opletten met geen hittebestendige verf te gebruiken, het risico dat de radiator verkleurt (vergeelt) is er wel degelijk. Als je radiatoren op ° hebt zal er inderdaad geen probleem zijn, maar op ° is al iets anders. Kies zelf uw gewenste leverdatum! Besteld = Volgende Dag Bezorgd! Voordat u gaat investeren in nieuwe radiatoren , kunt u ook uw radiatoren laten spuiten en opknappen!


Wilt u een radiator laten spuiten ? Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat u het beste resultaat krijgt. Gespoten radiators lijken het meest op een nieuwe radiator rechtstreeks vanuit de fabriek. Om als doe-het-zelver zelf een radiator te spuiten is wat lastiger.


Nu we het toch over verwarmingsbuizen hebben, bij die buizen horen natuurlijk ook radiatoren. Voor een radiator geldt eigenlijk hetzelfde als voor de buizen, want goed onderhoud garandeert een langere levensduur. Indien het gaat om het radiatoren laten spuiten in een bestaand gebouw, dan komen de professionals naar u toe om het.


De zaakvoerder heeft meer dan jaar ervaring in de sector van radiotoren spuiten in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Met onze ervaring en expertise zijn wij uw vakman van dienst voor het verven van uw radiatoren. Bij kleine projecten is de prijs van poedercoaten per mof per object iets gemakkelijk vast te stellen.


Verscheidene bedrijven hebben ons voorzien van een indicatie van de prijzen die zij hanteren. Het poedercoaten van bijvoorbeeld een radiator is ongeveer €3- per m2. Een set van vier velgen kunt u laten poedercoaten voor ongeveer €21-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts