vrijdag 23 november 2018

Imago stylist vacature

Wij hebben leuke (bij)banen voor jou! Altijd een restaurant bij jou in de buurt. Imago Stylist is een creatief beroep waarin u de persoonlijkheid van uw klanten optimaal laat uitkomen in hun uiterlijke verschijning. België en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan.


Nederland en in het buitenland. Als je een vacature -alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. De Your Style Lab imago stylisten zijn opgeleid om jou te helpen bij het vinden en creëren van jouw eigen stijl. Als imago stylist (e) adviseer je klanten als de beste over stijl, kleding en uiterlijk. Ook zorg je ervoor dat zij goed voor de dag komen.


Tijdens de cursus Imago Stylist (e) leer je meer over ondernemerschap, hoe je geld verdient met wat je leuk vindt én ontdek je waar je goed in bent. Tineke Huizenga Imago Stylist. Zo kijken we vaak naar een sollicitatie gesprek. De eerste indruk telt’ Een korte ontmoeting die de rest van je leven kan bepalen.


Nerveus en onzeker het gesprek ingaan helpt niet om een goede eerste indruk te maken. Ik help je ZICHTBAAR te zijn. De Stylist bouwt daarmee aan het imago van de persoon. Met de keuze voor een bepaalde stijl geeft de Stylist de persoon een bepaald imago mee. Voor een make over probeert de Stylist vaak voor een compleet andere stijl te gaan, maar meestal moet de Stylist aan de wensen en de huidige stijl van de persoon proberen te voldoen.


X Styling Image is als geen ander zo bewust over wat styling voor het imago kan betekenen. Je kunt ons inschakelen als stijl coach, kledingcoach, imago coach voor een kleding- en stijladvies, personal shopping of een complete metamorfose. Bekijk nu de mooiste styling.


Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Toe aan een nieuwe baan in de techniek? Hij verandert iets in je veilige, vertrouwde stijl, maar op een zodanige manier dat hij je wel jezelf laat blijven. Kleuradvies, stijladvies, de juiste accessoires erbij zoeken en je laten schitteren, daar is Gerben goed in. Een aanrader om met deze imago stylist op stap te gaan!


Professioneel aan de slag als Imagostylist. Het vak van imago stylist (e) is. Wanneer je verdieping zoekt en je klant goed wil adviseren over haar of zijn imago dan kun je de opleiding. Je hebt een passie voor interieur, voelt je thuis in een klein team en kunt zelfstandig werken. Je werkt hands-on en hebt geen tot 5. De stap om mij te specialiseren als Imago Stylist is ontstaan door ervaringen in mijn loopbaan en de speciale liefde voor kleur en stoffen.


Of het nu gaat om een individueel of een groepsadvies, het vermogen om dit te verwoorden en over te brengen komt samen in S-Kwadraat. Fashion vacature : freelance mode stylist bij Zalon. Volg je steevast de laatste trends en heb je altijd al in fashion willen werken?


Word dan freelance stylist bij Zalon en maak onze klanten blij met jouw uitstekende modegevoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts