maandag 26 november 2018

Sweet sunrise geurstokjes

Sweet sunrise geurstokjes

Keuze uit heerlijke geuren: €195. Start nu met boeken op SUNtip. Ontdek ons unieke assortiment geurstokjes. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Een natuurlijke en stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken. Geef je interieur een verfijnd. Geurverspreiding: Door een unieke samenstelling van de Millefiori Milano huisparfum in combinatie met speciaal geslecteerde stokjes, verspreidt de geur zich op een subtiele manier, waardoor de parfum niet overheersend aanwezig is.


Het parfum is gebaseerd op de intense geur van rozen, gecombineerd met frisse, waterige elementen en verrijkt met traditionele groene thee die een natuurlijk element. Er is ook een kleinere verpakking leverbaar € 1per stuk. De navulling van de geurstokjes kost € 2en de stokjes zelf zijn € cent per stuk.


Sweet sunrise geurstokjes

Creëer een zoete en romantische sfeer in huis met deze luxueuze Sweet Jasmine geurstokjes uit onze Private Collection. Sandelhout voegt elegantie en warmte toe aan het parfum. Wanneer de parfum op is, kun je kiezen om een navulverpakking te kopen en ook is het mogelijk om losse geurstokjes te kopen. Daarnaast zijn er luxe geurstokjes om ze stijlvol te presenteren.


Alle geurstokjes vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Kies uit 1producten vanaf € 95. Geniet van het frisse aroma van Zoete Sinaasappel en de warme, zachte ondertoon van Cederhout. Ik gebruik ze altijd op het toilet en wil eigenlijk niets anders.


Sweet sunrise geurstokjes

Hierbij kan het best veel kosten schelen om niet steeds nieuwe geurstokjes te halen maar over te stappen om een navulling. Rituals geurstokjes navulling. De geurverspreiders in een flesje van 1ml behouden circa weken hun geur.


Geurstokjes Reed diffuser 1ml van Bolsius Accents. De duur is afhankelijk van het aantal stokjes dat wordt gebruikt. Vanzelfsprekend zijn deze geurstokjes iets duurder dan de versie met ml. De geurstokjes met een 1ml flesje zijn verkrijgbaar in verfijnde.


Sweet sunrise geurstokjes

Vandaag bestel morgen in huis! Je hebt de grote fles die je bijvoorbeeld ergens in je woonkamer kunt neerzetten. En je hebt de geurstokjes ook in kleine formaten. Deze zijn ideaal voor bijvoorbeeld je badkamer of toilet.


In eerste instantie zul je misschien wat schrikken van de prijs (250), maar dan heb je er ook een erg lange tijd plezier van. We hebben het net al gehad om je huis op een natuurlijke en stijlvolle wijze heerlijk ruiken dankzij de geurstokjes van jouw favoriete ritueel. Bridgewater Candle geurstokjes Sweet Summer Tea. Ze geven op een veilige manier (zonder vlam) heel lang een heerlijke geur in je huis.


Werkt ongeveer drie maanden. Combineert de aromatische en revitaliserende eigenschappen van Verfrissende Eucalyptus en Rozemarijn. De stokjes staan in een interieurparfum en geven zelf heel langzaam de geur af aan de ruimte, doordat het parfum in het hout trekt.


Dit maakt geurstokjes ideaal voor ruimtes zoals de badkamer of het toilet. Deze had ik eens bij een vriendin geroken. In huis vind ik ‘Under a fig tree’ of ‘ Sweet sunrise ’ heel lekker.


Private collection: rituals geurstokjes sweet jasmine ml nieuw!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts