dinsdag 13 november 2018

Domaine de plantas

Submissions on degradation and restoration of mountain ecosystems are welcome. Ruime keuze tuinartikelen online. De kinderen vermaken zich bij de rivier of in het zwembad. Domaines des Plantas is kleinschalig.


Het aanbod in de campingwinkel is beperkt, maar je kunt een hapje eten in het restaurant. Een koud drankje haal je aan de bar.

Het personeel spreekt voornamelijk Frans. De nabije omgeving is rustig maar Montélimar (kilometer) is een aanrader. Site Destination nature pour des vacances en famille : Plantas , camping Rhône Alpes à LES OLLIERES SUR EYRIEUX avec piscine, En pleine nature. De camping DOMAINE DE PLANTAS is gelegen in Saint-Vincent- de -Durfort in de Ardèche, in de Auvergne-Rhône-Alpen, een ideaal regio als u van wandelingen in de bergen houdt.


Het is gelegen langs de rivier met directe toegang tot het strand. De camping ligt op het terrein van een oud stenen gebouw uit de Ardèche dat dateert uit de zeventiende eeuw, en uitzicht heeft op de rivier Eyrieux die rustig langs de camping stroomt. Groot (verwarmd) zwembadencomplex met waterglijbanen, met uitzicht over de vallei.


Bij de aangrenzende rivier ligt een zandstrand.

De vlakke, beschutte standplaatsen zijn begroeid met gras en afgebakend door heggen en bomen. De wegen op het terrein zijn steil. Hulp voor plaatsing van caravans is aanwezig. Bij het zwembad zijn twee waterglijbanen. Campingvakantie, Familie vakantie in LES OLLIERES SUR EYRIEUX, Camping Plantas in de natuur.


Capfun biedt camping staanplaatsen, mobilhomes, stacaravans, bungalows. Deze 4-sterren camping in Les Ollières-sur-Eyrieux heeft een buiten- en een binnenzwembad. Voor de kinderen zijn er een speeltuin en tafeltennistafels.


The campsite DOMAINE DE PLANTAS is located in Saint-Vincent- de -Durfort in the Ardèche, in Auvergne-Rhône-Alps, an ideal region if you like mountain hiking. It is located by the river Eyrieux with direct access to the beach. For your camping weekends or holidays in France, discover this campsite rated stars offering 1pitches or 1locations.


Weet je omgeven door de rust en ruimte van deze terrasvormige camping in la douce France! U wordt verwelkomt in een schitteren uit natuursteen opgetrokken gebouw uit de XVIIe eeuw. Het domein ligt op een terrein van hectare in een prachtige, ongerepte natuur. Lees dan eerst onze blogs over deze camping aan de rivier de Ardèche.


De Ardèche staat bekend om zijn historische sites met dorpen zoals: Chalencon en Beauchaste. La Grotte de Soyons is een belangrijke archeologische site en een must om te zien! Bezoek Privas met zijn historisch centrum, of het Voulte sur Rhônekasteel.

In het hart van de Ardèche, op km van Valence, in de Eyrieux vallei. Op camping Les Plantas kunt u stacaravans, chalets, caravans, ingerichte tenten en kampeerplaatsen huren. De camping ligt aan de oevers van de rivier Eyrieux, u hebt directe toegang tot het strandje van de rivier.


In de wasserette kunt u gebruikmaken van de wasmachine en de droger en bij de receptie vindt u een WiFi-verbinding. Kinderen vervelen zich geen moment op camping Les Plantas. Tijdens de maanden juli en augustus is er een kidsclub voor verschillende leeftijden. De kleinere kinderen doen leuke spelletjes en creatieve workshops.


Het weerbericht op vakantie bekijk je op Zoover!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts