maandag 12 november 2018

Bronzen beeld vrouw

Bent u op zoek naar moderne bronzen beelden? Bestel uw bronzen beeld dan hier online! Groot assortiment decoratie voor zowel binnen als buiten. Alles is uit voorraad leverbaar!


Wilt u uw keuze laten bezorgen? Voordelig gereedschap van Redbrick Klantenservice op maat.

Beeld naakte vrouw kopen van brons als tuinbeeld. Beelden van vrouwen hebben wij ook in onze collectie tuinbeelden. De manier waarop ze zijn vormgegeven verschilt.


Met lichtheid wordt de waterkruik als in een dans gedragen. Water is leven, en leven kan licht zijn als een dans! Beelden in opdracht naar foto, zijn vrouw samen met haar honden als geschenk. Beeldje in brons van jonge vrouw , verkocht.


U kunt een bronzen beeld bij ons online bestellen.

Bronzen beeldje van danseres, unicum verkocht. Beelden met een ziel, zeggen klanten van Sophia Harms-van Estrik. Bekijk hier mooie bronzen beelden van vrouw en man.


Een mooi cadeau voor een verliefd stel, Valentijnsdag, een huwelijksjubileum of wanneer u een lange tijd samen bent. Deze mooie kleine bronzen beeldjes hebben allemaal een verschillende betekenis, draaiend om het thema liefde. Steeds meer mensen kiezen ervoor om deze exclusieve beelden in hun tuin of huis te hebben. Grote beelden in brons vanaf meter hoog kopen.


Prachtige bronzen levensgrote beelden van mens en dier als blikvanger voor in huis of tuin. Naakt knielende vrouw bronzen beeld is een mooi groot erotisch getint brons beeld om cadeau te geven aan liefhebbers van erotische vrouwen beelden. Een krachtig en bijzondere bewerking van dit bronzen beeld. De vrouw die als moeder aandacht geeft maar die het kind respecteert in zijn uniciteit.


Mooi is de zwierigheid van de kleding tot uitdrukking gebracht. De groene kleur ontstaat door pattinage van het brons. Dit product heeft een langere levertijd. Het bronzen beeld denkende vrouw met een betekenis voor iedereen.


Op deze pagina ziet u een selectie beelden en beeldjes met de mens als onderwerp, alle werken zijn beschikbaar. In mijn atelier toon ik u graag meer bronsplastieken, o.

Fraaie uitvoering van beeld man en vrouw zittend op een bank. Dit beeld is uitermate geschikt als kado voor bijzondere gelegenheden. Ook hebben we bronzen dieren, zoals katjes en vogels. Om een bronzen beelden helemaal toe te spitsen op een gebeurtenis is het mogelijk een persoonlijke tekst of boodschap te laten graveren op de sokkel.


Dit kan door middel van een graveerplaatje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts