donderdag 1 november 2018

Brandwerende mdf

MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm. De platen zijn toepasbaar in droge ruimtes en net zo makkelijk te verwerken als normaal MDF. Brandvertragend MDF heeft een hogere volumieke massa dan normaal MDF , maar lichtere versies zijn ook verkrijgbaar.


MDF brandvertragend is geschikt om binnen toe te passen onder droge condities. MDF bruut brandvertragend (FR), Euroklasse B is geschikt voor verwerking in wandbekleding, scheidingswanden, plafondpanelen en toepassingen in de scheepsbouw. Bestel nu online bij MDF Groothandel.

Het brandvertragend MDF heeft een persing van circa 7tot 7kilo per m³. Het materiaal heeft een opmerkelijk vertraagde verbranding en draagt niet bij aan vlamverspreiding en rookontwikkeling. Selecteer een dikte: Artikel omschrijving Prijs. De plaat heeft een persing van circa 7tot 7kg per men voldoet aan de B-s1-dnormering.


MDF Firax brandvertragend Light. Neem gerust contact op met een van onze verkoopfilialen en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Ons brandvertragend MDF weerstaat aan hoge hitte en vuur en bezit verschillende nationale en internationale testrapporten.


Toepassen brandvertragend MDF.

Dit brandvertragend MDF is geschikt voor industriële verwerking naar producten voor binnenhuisinrichting en meubelindustrie. Fijn geschuurde oppervlakte en sterk schroefbare kern die over sterk brandvertragende eigenschappen beschikt. Brandwerende platen worden gebruikt als brandwerende bekleding voor staal, muur of plafond.


Om aan de weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag te voldoen dient u uw constructie brandwerend te maken, brandwerende platen kunnen hier in bijdragen. Wij zagen jouw plaatmateriaal nauwkeurig voor je op maat! Desgewenst passen wij de verf ook toe bij u op locatie of in onze werkplaats. MDF Brandvertragend makkelijk online bestellen in de afmeting die je nodig hebt? U kunt ons altijd bellen voor informatie of advies.


Brandvertragend impregneren van gordijnen, stoffen, deuren en (gips-)plaat is zeer belangrijk om uw vluchttijd te verlengen. In de samenstelling werden brandvertragende zouten toegevoegd zodat deze platen in geval van brand de verspreiding van vlammen en rook minimaliseren. Onze volledige mantel is afgewerkt met promatec en daar tegen dan nog ne Gyproc RF. Nu willen we dus nog de sierschouw in MDF rondom de haard. Toch ben ik wat huiverig om dit in MDF te doen.


Daarom wilde ik de delen vlakbij de haard in Promatec doen als dit. Kies voor onze gecertificeerde producten. Hout, pleisterwerk of een andere ondergrond brandwerend of brandvertragend maken?


Met onze unieke verf bieden wij voor bijna iedere ondergrond of brandeis een gecertificeerde oplossing.

Hiermee kunnen de hoogst haalbare normen worden gehaald. MDF Medium Density Fibreboard Medite Brandvertragend volgens Euro klasse B. Hoogwaarde MDF plaat voor interieur toepassing. Vind de beste selectie brandwerende mdf fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit brandwerende mdf voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Dat zorgt ervoor dat MDF er na zagen minder ruw uitziet dan andere vezelplaten. Zo heb je vochtwerend en brandwerend MDF.


MDF -platen zijn verkrijgbaar met verschillende eigenschappen. De wand- en plafondplaten zijn in verschillende kleuren en structuren verkrijgbaar. Coverboard platen hebben een basis van MDF en zijn voorzien van een decoratieve folie. Aan deze MDF -plaat, vooral geschikt voor decoratieve doeleinden, werd een kleurstof toegevoeg met een door en door egale zwarte kleur als resultaat. Maar dat is niet alles, de MDF ingekleurd is ook vochtwerend en heeft dankzij zijn ingekleurde zijkanten veel minder afwerking nodig.


Brandwerende toepassingen van hout: Hout kan uitstekend worden toegepast in brandwerende toepassingen. Voor het ontvetten van MDF kun je thinner, speciale MDF -doekjes en MDF reiniger gebruiken. Dit is allemaal verkrijgbaar bij de bouwmarkt. Na het ontvetten volgt het schuren.


MDF is van zichzelf al vrij gla maar het is toch aan te raden de oppervlaktes met een heel fijn schuurpapier (korrel 1of kleiner) te schuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts