vrijdag 28 februari 2020

Velours gordijnen reinigen

Prachtige velours gordijnen met opmeet service. Bestel online of spreek af! Velours gordijnen tegen bodemprijzen. Voordeelgordijnen, exclusieve gordijnen voor minder geld.


Velours gordijnen reinigen

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Alle merken gordijnen velours. Het reinigen van deze gordijnen kun je dus beter uitbesteden. Als velours gordijnen gekreukeld zijn, kun je ze wel zelf nevelen met een plantenspuit en daarna gesloten houden tot ze droog zijn.


Zo verdwijnen de kreukels als sneeuw voor de zon. De gordijnen zijn vaak te groot voor de wasmachine of komen er erg gekreukt uit. Daarbij is het stomen van de gordijnen de meest veilige manier om gordijnen te reinigen. Een verkeerde behandeling kan het gordijn volledig ruïneren. Ondanks de hoogwaardige kwaliteit waarvan onze velours gordijnen gemaakt zijn, is het belangrijk de gordijnen niet zelf te reinigen.


In de wasmachine kan als de trommel groot genoeg, of het gordijn niet te groot is. Het blijft een gok met velours , het kan dat na het drogen het gordijn hard wordt. Dit kan je voorkomen door het gebruik van wasverzachter of een scheut schoonmaakazijn.


Maar garantie geeft dat niet. Kortom ben je erg gehecht aan je gordijn dan zou ik hem laten. Het wassen van velours gordijnen is een van de specialiteiten van Stomerij. Voor 21:bestel is morgen.


Sommige stomerijen, willen zelfs geeneens velourse gordijnen reinigen. De tip is om met een wollen doek de velours af te wrijven, en die doek in eerst wat vochtig te hebben gemaakt met (gezeefd) vocht van gekookte zuurkool. Stap voor stap fluweel en velours onderhouden. Niets vervelender dan dat je niet weet hoe je een vlek op een bepaalde stofsoort moet behandelen. Met dit stappenplan schiet je niet meer in de stress als er per ongeluk een vlek op je fluwelen of velours meubelstoffen, sierkussens of gordijnen komt.


Ik heb voor de voor- en garagedeur velours gordijnen hangen. Ooit eens gekocht voor een prikkie van een forummer. Nu zijn ze toch wat vies geworden en wil ik ze wassen.


Naar de stomerij brengen kost meer dan waarvoor ik ze gekocht heb. Probeer zo accuraat mogelijk te zijn om te voorkomen dat de prijsindicatie afwijkt van het uiteindelijke factuurbedrag. Mocht het aantal vierkante meters niet kloppen met de realiteit, dan nemen wij uiteraard vóór het reinigen contact met. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Ik wil mijn velours gordijnen wassen, kan dit? Wij adviseren altijd om je gordijnen te laten reinigen bij de stomerij.


Velours gordijnen reinigen

De stomerij weet precies hoe zij met jouw velours gordijnen moet omgaan. Ben je toch van plan om zelf de gordijnen te wassen? Volg dan onze meegeleverde wasinstructie. Zijn velours gordijnen verduisterend? Soms geeft dat voldoende resultaat, maar vaak kom je toch uit bij een professioneel bedrijf om de gordijnen te reinigen.


Niet zelf reinigen : zware velours gordijnen. En soms, soms moet je het niet eens zelf willen doen. Ga deze dan nooit zelf wassen want dat loopt op zeker fout af. Gordijnen van bepaalde materialen kunnen namelijk beter worden gestoomd dan gereinig zoals gordijnen gemaakt van velours of linnen. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over het reinigen van jouw gordijnen.


Het materiaal van gordijnen wordt tijdens de productie opgerekt onder hoge spanningen. Bij het reinigen kan de spanning van de draden afnemen. Elk gordijn wordt bij ons vooraf tot op de centimeter nauwkeurig opgemeten. De specialist in het reinigen van gordijnen en vitrage.


Wij hebben een landelijke dekking. Graag zou ik binnenkort de velours bekleding willen reinigen van me coupé. Hij heeft lange tijd stilgestaan en ruikt een beetje muf.


Vindt het zelf ook wel een fris idee als je erin gaat zitten en je weet dat de bekleding schoon is. Dat houdt in dat een gordijn van 250cm hoog dat eerst net boven de grond hing, na het wassen 10cm boven de grond mag hangen. Wel iets om rekening mee te houden dus.


Gevoerde overgordijnen kun je het beste bij de stomerij laten reinigen omdat voering en gordijn verschillend kunnen krimpen als je ze wast. Door veel ervaring met het reinigen van gordijnen weten we de krimp tot een Het stomen van een velours gordijn heeft niet dezelfde prijs als bijvoorbeeld een Stomerij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts