maandag 17 februari 2020

Voorzet raam

De meeste mensen kiezen voor een voorzetraam bij enkel glas omdat hiervan de isolatie minimaal is. Door middel van een rubberen afdichting wordt warmte en geluid uitstekend geïsoleerd met een voorzetraam. Indien u opzoek bent naar voorzetramen voor een project zoals bijvoorbeeld een school, bedrijfspan museum etc. Neem dan contact met ons op en wij maken graag een offerte op maat.


Bekijk ook onze referenties voor onlangs gerealiseerde projecten.

Met een voorzetraam kan ieder huis of pand van aanvullende beglazing voorzien worden, ook in gevallen waar het aangezicht van het gebouw niet ingrijpend mag worden veranderd. Van oplossingen op maat voor monumentale panden tot voorzetramen voor grote kantoren – ISOGLAS heeft de kennis in huis om keer op keer het beste resultaat te garanderen. Indien er sprake is van een situatie, waarin het niet mogelijk is om dubbel glas te plaatsen, is er een uitstekend alternatief beschikbaar. Een voorzetraam biedt dan namelijk uitkomst en meerdere voordelen.


Zo dragen deze speciale ramen die voor bestaand glas worden geplaatst namelijk bij aan een betere isolatie op meerdere gebieden. Er zijn twee montagemethoden voor het voorzetraabinnen het kozijn en tegen het kozijn. Bij montage tegen het kozijn kunt u het raam gemakkelijker (de)monteren, dit is aan te raden als u het raam met het wisselen van de seizoenen wilt plaatsen of verwijderen.


Uw voorzetraam profiel wordt geleverd met een set aan toebehoren, onder andere hoekstukken en scharnieren.

Door het plaatsen van scharnieren is het mogelijk om het voorzetraam open te zetten. Uiteraard wordt het profiel tevens met kwalitatief glas geleverd. De isolatiewaarde van voorzetramen is lager dan van dubbel glas en HR-glas maar de investering is ook een stuk lager.


Keuze tussen polycarbonaat (lexaan) of plexiglas (acrylaat) voorzetraam. Polycarbonaat voorzetraaUw kostbare glas-in-loodraam wordt stukgegooid of een andere ruit sneuvelt als gevolg van steenworp of vandalise met forse gevolgschade op de koop toe. Let op, ieder voorzetraam wordt compleet geleverd compleet met schroeven en knevels of scharnier in kleur.


Aluminium voorzetramen (of achterzetramen) Warmte- en geluidsisolerende ramen voor oud- en nieuwbouw. Een uitstekend alternatief voor traditioneel isolatieglas. Voor professionele toepassing binnen en buiten. Tussen het voorzetraam en het kozijn wordt EPDM afdichtingsrubber geplaatst.


Omdat dit type raam feitelijk in één pakket geleverd wordt is dus niet alleen het gebruikte glas, maar ook de omlijsting van het raam een belangrijke factor in de kwaliteit van het resultaat. Resultaten van zoekmachines! Op zoek naar de beste voorzetramen en glastoepassingen? Bij ISOGLAS vindt u de meest uitgebreide mogelijkheden voor ramen, raambeveiliging en raamisolatie! Het plaatsen van een voorzetraam wordt gedaan in situaties waarbij het bestaande kozijn en raam behouden moeten worden.


Bijvoorbeeld omdat nieuwe kozijnen te duur zijn, de bestaande uitstraling behouden moet worden of omdat glas-in-lood en roederamen beschermt moeten worden.

Het grote voordeel van raam voorzethorren is dat ze eenvoudig in gebruik zijn. Heeft iemand van jullie ervaring met zelf voorzetramen maken? Voorzetramen worden op de bestaande ramen bevestigd.


Ik wil voor twee glas-in-lood ramen, voorzetramen maken. Is aluminiumprofiel het beste? Let erop dat er ventilatie van de spouw naar buiten is.


Maak de ventilatiegaten groot genoeg, met fijn gaas erin tegen ongedierte. Ik zou geen plexiglas gebruiken, maar glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts