dinsdag 11 februari 2020

Trap plamuren

Plamuur tegen de laagste prijzen. Het grootste online winkelcentrum. Shop direct online op beslist. Het plamuren van de trap draagt dan ook bij aan een mooi eindresultaat.


Nadat het droog is (dit duurt ongeveer minuten), kunt u verder met uw houten trap verven.

Eerst schuurt u de hele trap , waarna u de trap stofvrij maakt, de randen afplakt en u kunt beginnen met het aanbrengen van de grondverf, bijvoorbeeld Flexa Grondverf Hout. Voor gebruik roert u de grondverf goed door. Controleer de trap op oneffenheden en plamuur deze glad. Werk met een breed en een smal plamuurmes. Op het brede mes breng je een voorraadje plamuur aan.


Het smalle mes gebruik je voor het echte plamuurwerk. Zorg dat dit plamuurmes helemaal schoon en vlak is.

De meest gebruikte houtplamuur is lakplamuur. Dit is een plamuur die uitermate geschikt is om kleine oneffenheden te plamuren. Hij wordt vooral gebruikt tussen twee verflagen in. De Alabastine Lakplamuur is de meest bekende, maar ook Bolivia Lakplamuur is zeer gebruiksvriendelijk en geliefd onder professionals en doe-het-zelvers.


Om te beginnen moet de trap opgeruimd zijn en moeten er geen spullen meer op liggen. We leggen een dekzeil op de vloer onder en boven aan de trap en plakken deze goed af met afplaktape. Als ik iets ga plamuren wil ik juist NIET (of min mogelijk) krimp.


Epoxy plamuur heeft hier geen last van. Om kleine of grote gaten te vullen kun je gebruikmaken van plamuur met of zonder verharder. Repareer deze beschadigingen met plamuur voordat de trap opnieuw wordt geschilderd.


Het verwijderen van de vorige verflaag: Is de vorige verflaag gaan bladderen? Verwijder deze verf dan op deze plekken of, indien nodig, op de gehele trap met een afbijtmiddel en een verfkrabber. Let op: deze klus kan veel tijd in beslag nemen.


Meerdere aanbieders online. Maar geen zorgen, met dit klusadvies op KlusWijs. Maak van je huis een thuis bij jouw.

Vind de beste selectie trap plamuren fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit trap plamuren voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Voordat je de trap gaat schilderen, moet je deze eerst schilderklaar maken. Voor bovenstaande trapverven is de voorbehandeling extra belangrijk voor een goede hechting van de verflaag. Wil je jouw houten binnenkozijn plamuren maar weet je niet hoe?


Wij helpen je graag verder. In deze GAMMA klusvideo leggen wij jou precies uit. Laat de trap hierna drogen. Het beste kunt je hier een driehoek- of deltaschuurmachine voor gebruiken. Als de trap weer droog is, is het tijd om te schuren.


Schuur eerst de trap met een schuurpapier met groffe korrel, en eindig met een fijne korrel. Neem wel de tijd om voor de laklaag eerst goed de oneffenheden weg te werken en natuurlijk de grondverf goed aan te brengen. Een trap verven kun je prima zelf doen overigens.


Deze trap heeft iets meer hoeken dan een rechte trap , wat je terugziet in de traprenovatie prijs. Gemiddeld zijn de trapbekleding prijzen van een open trap met een kwart € 1. Vaak is het mooi om de trap te verven in een lichte kleur, omdat het trapgat meestal vrij donker is. Histor heeft speciale antislip trapverf die zeer kras- en slijtvast is, waardoor je trap langer mooi blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts