dinsdag 18 februari 2020

Woca masterolie wit

Woka - Ontdekken nu hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller. Bestel nu eenvoudig en snel uw Woca Producten in onze webshop. Daarna kan de vloer onderhouden worden met Woca onderhoudsolie wit.


Vernevel bij beuken en robijn eerst WOCA onderhoudsolie met een sproeiflacon over de vloer en poets deze direct met een witte pad in het hout. Laat de onderhoudsolie vervolgens minstens uur drogen en ga daarna pas verder met het aanbrengen van WOCA Masterolie.

Woca masterolie is verkrijgbaar in kleuren, namelijk naturel en wit. Verdiept de houtkleur en structuur en beschermt tegen vuil en vlekken. In boenen met de boenmachine verdient de voorkeur. Bij Masterolie Naturel kan de WOCA Zeep na minimaal drie dagen worden aangebracht. Woca Master Olie WIT , Geschikt voor alle onbehandelde (geschuurde) houtsoorten.


Woca is het absolute topmerk op dit gebiedt. Deze olie geldt als de basisbehandeling van uw vloer. Woca Pre Colour is leverbaar in wit , grijs of zwart.

Met liter kunt u ongeveer – mvoorkleuren. Als u Pre Colour wit aanbrengt kunt u met de witte variant van Woca Diamond olie, High Solid Olie, Masterolie en Colour Oil 1Extra Wit gebruiken voor een optimaal resultaat. De proefpotjes komen in 100ml en zijn geschikt voor een enkel plankje. Het wordt aangeraden de witte variant keer aan te brengen. Deze Woca natuurzeep wit vormt toegevoegd aan het dweilwater een beschermend laagje die de witte olie voedt en de vloer reinigt.


Hoe meer laagjes worden aangebracht, hoe mooier de vloer wordt. Wekelijks dweilen met natuurzeep wordt aanbevolen. Met basiszeep behandelde vloeren en meubels kunnen eveneens worden onderhouden met Woca natuurzeep. WOCA is een afkorting van Woodcare, het Engelse woord voor houtverzorging. Producten van WOCA staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en eenvoudige onderhoud.


Met deze witte masterolie van Woca haalt u een absoluut topproduct in huis voor het behandelen van onbehandelde houten vloeren. Een geoliede vloer die een finish heeft gekregen met WOCA Onderhoudsolie, moet regelmatig worden schoongemaakt met WOCA Natuurzeep. De oliebehandeling wordt opgefrist door steeds nieuwe onderhoudsolie aan te brengen. Woca Masterolie Wit kleurt het hout en de structuur mooi op en beschermt tegen vuil en vlekken. Dieptereiniging met WOCA Intensiefreiniger.


ECOLOGISCH VERANTWOORD Help de natuur met verantwoorde topproducten.

Woca Natuurzeep Wit wordt gebruikt voor de regelmatige reiniging en bescherming van alle Wit geoliede hout oppervlakken in huis. Deze natuurzeep zorgt ervoor dat uw vloer in topconditie blijft doordat hij naast een reinigende, ook een voedende werking heeft. Vuil en vocht kunnen daardoor niet in het hout dringen, maar blijven op het loopvlak. Het is zowel handmatig als machinaal eenvoudig aan te brengen. Ook is het geschikt voor kinderspeelgoed.


Woca Onderhoudsolie Wit herstelt de beschermlaag van uw Wit geoliede vloer. Tegelijkertijd krijgt het hout een optimale finish, die de nerfstructuur en kleurnuances van het hout mooi laat uitkomen. Een niet goed geoliede vloer trekt makkelijk vocht en vuil aan en kan gaan scheuren, het is dus belangrijk uw vloer goed te onderhouden met onderhoudsolie.


Goe gemakkelijk en overzichterlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts