dinsdag 18 februari 2020

Waterbestendig 5 atm

Dit horloge is niet bestand tegen (grote)waterdruk en u kunt er dus niet mee duiken of snorkelen. Classificatie waterbestendigheid. Onze toestellen worden grondig getest om te zorgen dat ze bestand zijn tegen de activiteiten waarvoor ze zijn ontworpen.


Zij zijn echter ongeschikt voor snorkelen en duiken met perslucht. ATM is een aanduiding die aangeeft wat u kunt verwachten van een desbetreffend horloge. Om verwarring uit de wereld te helpen dient u te weten dat een waterdicht horloge met de waterdichtheid van ATM gelijk staat aan een waterdicht horloge van BAR en meter.


Een brede verscheidenheid aan atm waterbestendig quartz horloge-opties zijn voor u beschikbaar, zoals roestvrij staal, legering en plastic. Ook kunt u kiezen uit vrouwen, kinderen atm waterbestendig quartz horloge. Vind de beste selectie waterdichtheid atm fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit waterdichtheid atm voor de dutch luidspreker markt bij. Je horloge reageert daarop door weer wat in te krimpen. Als deze temperatuurschommelingen te extreem zijn kan dit minuscule vervormingen geven in het materiaal.


Dit is niet zichtbaar met het blote oog en kan er net voor zorgen dat je horloge niet meer waterdicht is. Hiermee moet je vooral oppassen met horloges van en ATM. Water resistant bar, ATM , Meter (50M): Water- en spatwatervast. Geschikt om helemaal nat te worden. Je kunt er ook mee douchen of een dagje naar het stran maar er niet mee zwemmen, laat staan duiken.


ATM waterdichte horloges zijn geschikt om mee te zwemmen, te duiken in het zwemba te zeilen en te snorkelen. Perfect dus voor wanneer je een type bent dat houdt van watersporten! Wees ook voorzichtig met grote temperatuurverschillen.


Ontdek meer dan 9van onze beste 5atm Waterbestendig op AliExpress. Dit strak ontworpen multifunctionele sporthorloge is voorzien van onder andere stopwatch, countdown timer en dual time. Bovendien is het ATM waterdicht. De soepele band is verstelbaar van 140mm tot 240mm, waardoor het voor vrijwel iedereen comfortabel te dragen is. Het horloge is voorzien van sterk, krasbestendig glas.


Op zoek naar de mooiste Smartwatches Bekijk het grote assortiment aanbiedingen met de beste merken en bestel online voor de laagste prijs! Op de achterkant van horloges en fitnessapparaten ziet u vaak een notatie als ATM of Waterbestendig tot meter. Een waterbestendigheid van ATM (meter) betekent niet dat er met het horloge tot een diepte van meter kan worden gedoken, sterker nog het horloge is in zijn geheel niet geschikt om mee te gaan zwemmen. Een horloge met een waterbestendigheid van ATM moet een druk aan kunnen van bar.


My watch is waterproof to ATM. Is my ONmove 5waterproof? What is the service life of my battery? Het verschil tussen waterdichte en waterbestendige producten.


Waterdichte of waterbestendige producten? Vaak worden waterdicht en waterbestendig gebruikt als synoniem voor elkaar, maar theoretisch gezien klopt dit niet. Marc Jacobs dameshorloge – waterbestendig tot ATM. Een prachtig dameshorloge wie krijgt dat nou niet graag cadeau.


Heb jij jouw Kerstman alvast ingelicht? Zo nee voeg dit fraaie horloge dan snel aan je verlanglijstje toe. Dit is een eye catcher in de meest ware zin van het woord! Een andere manier om de waterdichtheid aan te geven is via de druk of atmosfeer die het kan weerstaan.


Dit wordt uitgedrukt in ATM (atmosfeer) met vooraf een getal wat staat voor het aantal atmosfeer. Deze vorm van classificatie wordt veelal gebruikt bij horloges om aan te geven of het geschikt is om mee te zwemmen of te duiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts