maandag 3 februari 2020

Tuin modern strak

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Van tuinhout tot sierbestrating! Een strakke tuin kun je in allerlei stijlen en uitvoeringen aanleggen.


Zoals je hebt gezien kun je zowel een grote als een kleine strakke tuin inrichten.

Met planten of zonder planten, met terras of zonder terras: zolang de lijnen en contrasten goed worden toegepast kun je doen wat je wilt in je nieuwe strakke en moderne tuin. Laten we het meteen maar bekennen. Dé moderne tuin bestaat niet.


Bij tuinen spreken we van een moderne tuin als er strakke geometrische vormen en lijnen worden gebruikt. Om het nog eenvoudiger te maken: meestal wordt met een moderne tuin gewoon een strakke tuin bedoeld. Strakke zichtlijnen, fraaie beplanting en natuurlijke materialen kenmerken de moderne strakke tuinen van heden ten dage.


Daarnaast zijn de harde elementen, zoals bijvoorbeeld de terrassen, looppaden of tegels rondom het zwemba perfect afgewerkt in moderne strakke tuinen.

Uiteraard denken de vakkundige hoveniers en. We zien nog wel groen terug in de moderne tuin. Alleen niet op grondhoogte, maar in de vorm van onderhoudsvriendelijke planten geplaatst in hoge borders bijvoorbeeld.


Ook zie je in deze tuinen vaak groene (buxus)hagen. Bekijk hieronder een aantal strakke tuin voorbeelden met moderne beplanting. Een moderne , strakke tuin met vlonders, betontegels, spiegelvijver en overdekt terras vervangt steeds meer de traditionele tuin met gazon en bloemenborders. Een moderne tuin kenmerkt zich door eenvou ruimte, pure vormen en plantvakken met één soort. Dit samenspel sluit perfect aan bij de stijl van je woning en brengt rust en harmonie in je tuin.


Strakke en moderne tuinen hebben verschillende rustplaatsen die je maximaal van je tuin en het gezonde buitenleven laten genieten. Stoop Tuinen ziet de tuinarchitectuur als basis voor moderne , strakke en tijdloze tuinen. Een mooie en moderne tuin begint bij een goed ontwerp. Ons team van tuinarchitecten is dagelijks bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tuinarchitectuur. Een tuin in Barendrecht met een overkapping, een verzonken trampoline, dakmoerbeien en veel siergrassen.


De moderne tuin : Functioneel en toch sfeervol! Een tuinontwerp voor een moderne tuin sluit in de eerste plaats perfect aan bij de stijl van de woning. Welke planten passen in moderne tuinen ?

De stijl is sober met veel aandacht voor structuur en architectuur. Ook een kleine tuin kan een strakke tuin zijn. Bekijk meer ideeën over Tuinontwerp, Tuin ideeën en Tuin. Met deze tips en video maak je van tuin een moderne tuin mét sfeer. De Strakke tuin is vaak modern.


Het verschil met de moderne tuin is dat wij bij een strakke tuin meer op de lijnen van het huis letten. Als u een strakke tuin wil, heeft u meestal ook een strak huis. Wat ook erg kenmerkend voor een strakke tuin is, is dat we weinig verschillende materialen gebruiken.


Bij een moderne inrichting van uw huis past ook een moderne tuin. Met strakke contouren, een minimalistische indeling en repeterende patronen. Met strak meubilair en de juiste accessoires maken we uw moderne tuin helemaal af.


Wij zorgen ervoor dat de lijnen van binnen doorlopen naar buiten. Vind de beste selectie tuin modern strak fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit tuin modern strak voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. We zetten diverse mooie voorbeelden van moderne tuinen op een rijtje. Siergrassen zijn er in vele soorten en maten. Voor elke tuin is wel een geschikte soort te vinden.


In strakke tuinen zorgen siergrassen voor luchtigheid en beweging. Modern is dus iets anders dan trendy. In weelderige tuinen vormen grassen de natuurlijke ruggengraat van de beplanting.


Met name in het najaar stelen veel soorten gras de show.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts