woensdag 19 februari 2020

Witte gordijnen verduisterend

Bestel eenvoudig je gordijnen met onze online prijsconfigurator. Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Zowel effen als met motief. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens.


Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen.

De perfecte gordijnen gevonden? In onze gordijnen collectie vind je allerlei stoffen en witte kleuren. Je kunt kiezen uit meerdere wittinten.


Zo hebben we erg witte tinten maar ook wat warmere wittinten. De witte verduisterende gordijnen zijn van een uitstekende kwaliteit. Er zijn twee soorten stoffen.


Blackout gordijn stoffen hebben aan de achterkant en coating waardoor ze 1 verduisterend zijn. Alle verduisterende gordijnen bekijken. Ons assortiment witte gordijnen. Kijk wel goed of deze witte gordijnen echt bij je passen, deze pure, natuurlijke tint is prachtig maar kan ook niet iets te wit zijn.


Dan kun je ook kijken bij onze lichte gordijnen waar ook iets warmere wittinten te vinden zijn. Dit witte semi- verduisterende gordijn heeft een hoogte van 270cm en een breedte van 280cm. Het gordijn is gemaakt van 1 Polyester. Dit maakt het mogelijk dat de plooien in dit gordijn met een koordje op de gewenste breedte kunnen worden gemaakt.


Verduisterende rolgordijnstof met verschillende HEMA dessins.

Van wolken, sterren en stippen in sprekende kleuren tot een fijn dessin in naturel tinten. Doordat de rolgordijnstof verduisterend is met een witte achterkant, worden licht en warmte weerkaatst. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk.


Ontdek ons ruime assortiment! Witte gordijnen voor de beste prijs. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Deze witte voering is gemaakt van 1 polyester en heeft een breedte van 1cm.


Tot verduisterend (dimout) Een dim-out gordijnstof is tot verduisterend. Wenst u witte gordijnen niet lichtdoorlaten om in de slaapkamer te gebruiken dan adviseren wij u de voeringstof 1 lichtdicht licht ecru te selecteren in de calculator. Deze zorgt ervoor dat uw gebroken witte of off white gordijnen ook daadwerkelijk gebroken wit of off white blijven. Ons verduisterende Rolgordijn Ivoor Wit is een mooi en zeer praktische raamdecoratie.


De basis kleur komt goed tot zijn recht in alle interieurstijlen. Nadat je eenmaal het verduisterende effect hebt ervaren wil je niet meer anders. Een goede nachtrust geeft je energie voor een nieuwe dag! De stof is gemaakt van 1 Polyester. Het heeft een afmeting van 1x 2centimeter.


De verduisterende stof maakt het ideaal voor slaapkamers. In onze collectie vind je ook witte gordijnen die 1procent verduisterend zijn. Daarnaast bestaat de witte gordijnen collectie uit op maat en standaardmaten. Op maat wordt volledig op maat gemaakt op basis van jouw wensen. Standaardmaat witte gordijnen zijn kant en klaar en worden direct uit voorraad geleverd.


Bij HEMA vind je goede kwaliteit verduisterende gordijnen voor een lage prijs. Bij JYSK hebben we een ruim assortiment. JYSK heeft gordijnen in meerdere kleuren zoals wit , grijs en blauw, zodat iedereen gordijnen kan vinden die bij het huis passen.


Ook kunnen de gordijnen gebruikt worden in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en babykamer. Gordijnen voor elke kamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts