dinsdag 4 februari 2020

Transparante lak mat

Moeiteloos en zorgeloos binnen 24u. Probeer Matt zelf kostenloos uit! Wil je meer weten over Matt? Veelgestelde vragen over Matt. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Transparante lak koop je bij HORNBACH. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Parketlak is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen.


De Rambo interieur lak transparant kleurloos mat 7ml is een verfraaiende transparante interieur lak. De lak zorgt voor een mooie afwerking van bijvoorbeeld meubels, kozijnen, deuren en betimmeringen. De lak is eenvoudig aan te brengen, droogt snel en het is reukarm. Belangrijk om te weten bij aanbrengen bootlak transparant of mat. De producten waarbij bootlak mat of transparant is, moeten aangebracht worden op een schoon, droog en vetvrij gemaakt, licht opgeschuurd ondergrond.


Transparante lak mat

Aanbrengen is mogelijk met een kwast, roller of spuitapparatuur. Meeste jachtlakken zijn indien nodig verdunbaar met bijv. Motip spuitvernis transparant mat 4ml is een sneldrogende transparante lak voor decoratieve doeleinden. Zit jouw favoriete kleur er toch niet tussen? Geen zorgen, kom gewoon in de winkel langs en dan mixen wij jouw droomkleur voor je.


Bij Praxis vind je naast matte lak ook hoogglans en zijdeglans lakken. Je kunt hierbij kiezen voor lak in blik of spuitverf lak. Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. In ons assortiment zijn verschillende soorten blanke lakken opgenomen zodat er altijd eentje is die bij jouw wensen aansluit.


Met matte blanke lak of transparante lak kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je houten stoelen de mooie egale houten kleur behouden die ze al hadden. Deze lak op waterbasis is kras- en slijtvast en geurarm. Je zal dus geen last hebben van nare geurtjes door het aanbrengen van deze lak.


De transparante of blanke lak voor buiten is er van verschillende topmerken, zoals Sikkens. Je gebruikt op die manier de beste buitenlak, terwijl je daar online een lage prijs voor betaalt. Geschikt voor maatvaste en hardhouten onderdelen, zoals kozijnen, deuren en terrasschermen. K Matte blanke lak in Spuitbus SprayMax.


Transparante lak mat

SprayMax zorgt voor een matte uitstraling van de lak en is extreem krasvast. K spuitbus blanke lak mat is dankzij de 2-componenten tevens bestand tegen chemicaliën, thinner, is benzinebestendig en bestand tegen extreme weersinvloeden. Bij Eiken wordt er ook vaak gekozen voor een transparante Mist olie. De donkere houtsoorten worden afgewerkt met een transparante Pure, olie die de kleur van het hout juist verdiept en verlevendigt.


Wij adviseren periodiek onderhoud met een Monocoat Refresh spray. Lak wordt gebruikt om ondergronden, zoals hout of metaal, op te knappen en weer een frisse uitstraling te geven. Het is absoluut mat , practisch onzichtbaar, sterk, duurzaam, krasvast en gemakkelijk schoon te houden.


Daarnaast is het een prettig vloeiende lak die gemakkelijk is aan te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts