vrijdag 14 februari 2020

Trendy nachtkastjes

Ontdek ons unieke assortiment nachtkastjes. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Trendy nachtkastjes

Vind items binnen jouw budget. In zo’n fijne slaapkamer kom je gegarandeerd helemaal tot rust. Daarbij leveren wij GRATIS onze producten in heel Nederlan u hoeft dus geen extra verzendkosten te betalen.


Al onze inkoopexperts zijn dagelijks op zoek naar de beste trendy nachtkastjes. Quax nachtkastje uit de Trendy collectie in het wit. Kijk zelf maar eens: er past er vast ook eentje prima naast jouw bed. Natuurlijk zijn de nachtkastjes ook uitermate geschikt om ze elders in je huis te plaatsen.


Trendy nachtkastjes

Ben je gek op de populaire interieur trend ‘industrieel’? Wat wij bij Tiqqel zo prettig vinden aan industrieel design, ook voor je slaapkamermeubilair, is dat je hiermee alle kanten op kunt. Dit nachtkastje van de suomi-serie is een gemaakt in de scandinavische stijl en past in ieder interieur.


Deze kast heeft lades, allemaal in een andere kleur of. Wij bieden nachtkastjes aan van verschillende materialen, zodat je een nachtkastje kunt kiezen dat perfect past bij jouw slaapkamer. Zo kun je kiezen uit trendy velvet nachtkastjes , stoffen nachtkastjes en lederlook nachtkastjes. Nachtkastjes van verschillende materialen. Heel trendy , dit spiegel nachtkastje zal een hollywood touch geven aan uw kamer.


Trendy nachtkastjes

Je hoeft niet altijd perse een nachtkastje uit te kiezen die precies bij je bed hoort, mix en match er rustig op los. Dat geldt ook voor twee dezelfde nachtkastjes , dat hoeft echt niet. Veel mensen kiezen voor twee nachtkastjes – één aan weerszijden van het bed.


En waarom zou je nachtkastjes niet afstemmen op de rest van de slaapkamerinrichting? Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.


Trendy nachtkastjes zijn verkrijgbaar bij loft24. Prachtig nachtkastje uit de Trendy collectie van Quax. In het bovenste vakje past optioneel een lade, deze is los mee te bestellen. Het frame van het Trendy Oak collectie is gemaakt van massief beuken en zijn afgewerkt met een watergedragen PUR lak in bruin-zwarte kleur. De bovenbouw van het meubilair in MDF en melamine bord.


Zo kan er gekozen worden uit verschillende hoogte en breedte maten maar ook uit verschillende kleuren handgrepen en poten. Ook zijn er verschillende kleuren waarin dit nachtkastje gekozen kan worden, waarbij de laden een andere kleur kunnen krijgen. CaveTown beschikt over goedkope en trendy nachtkastjes voor jou. Een nachtkastje industrieel kopen voor je slaapkamer of zelfs woonkamer?


Niet alleen om bergruimte te hebben voor je accessoires. Het kan ook als bijzettafel worden gebruikt. Het nachtkastje is gemaakt van MDF en is versierd met metalen handvatten op de lades. Het is ontworpen met lades en biedt dus voldoende opbergruimte om kleine voorwerpen geo. Zo is er altijd een model dat helemaal bij jou past.


Als je op zoek bent naar meer rust en eenheid in je slaapkamer, dan kies je voor nachtkastjes in dezelfde stijl als je ledikant. Wil je juist een speelser effect in je slaapkamer creëren, gebruik dan een bijzettafeltje of krukje als nachtkastje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts