vrijdag 21 februari 2020

Wagner spuitpistool w95

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Voor de laagste prijs op Beslist. Erkende Coach en Trainer Opleidingen: gedegen vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling.


Wagner Wprijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit product is uit ons assortiment. Met de Wzie je in korte tijd een optimaal resultaat, want de spuit brengt vierkante meter verf in minuten aan.


Het schoonmaken van de verfspuit is dankzij de afneembare turbine een fluitje van een cent. Verfreservoir van 6milliliter. WAGNER -Groep is marktleider in het ontwikkelen van verfspuitsystemen voor de doe-het-zelf markt alsook apparatuur voor het machinaal aanbrengen van verven, lakken en pleisters voor de professionele markt. Ons grote gamma producten beantwoordt dus aan de noden van zowel fabrikanten, aannemers als doe-het-zelvers. Het spuitpistool met een verfreservoir van 6ml laat je toe om vanuit elke positie te spuiten zonder te morsen.


Geschikt voor het geruisloos en gericht verven van meubels, raamkozijnen, garagepoorten, hekken, enzovoort. WAGNER biedt innovatieve coating technologieën voor een oppervlakte finishing met poeder en natlak coatings, verven en andere vloeibare materialen. Onze klanten uit de industrie – bouw en home improvement sector profiteren van een uitgebreide expertise, wereldwijde service en decennia aan ervaring van een van leidinggevende fabrikanten in de oppervlakte technologie markt. Gelijkmatige bewegingen met het spuitpistool geven een uniforme oppervlaktekwaliteit.


De reservebeker is geschikt voor verfspuittypen W-640. Bij de container zit een deksel meegeleverd die voorkomt dat de verf of het oplosmiddel verdampt. Die Spritzpistole eignet sich für dünnflüssige Lacke, Lasuren, Öle oder auch Pflanzenschutzmittel. Zur Verarbeitung von Dispersions- und Latexfarbe ist sie nicht geeignet. Alle verfspuiten voldoen aan de hoogste ISO norm.


Het instapmodel is ideaal voor houten terrassen, tuinmeubelen, de schutting of raamkozijnen. De hoeveelheid verf die vrijkomt stel je zelf in. De 6milliliter tank vul je met verf, lak, beits of politoer. Geschikt voor: vernissen en grondverven, autolakken, houtbeschermingsmiddelen, oliën etc.


Spuitpistool in goede staat. Dankzij de Verfspuit Wkunt u in enkele minuten complete ramen, meubels, terrassen en vele andere producten buiten besproeien waarmee u wilt. Using airless atomisation, it sprays a low mist, giving you a seamless beautiful result.


Een super krachtige handzame verfspuit. Het toestel brengt een gladde, homogene en egale laag aan en is met name geschikt voor kleine verfprojecten buiten. De bijzondere verstuiving maakt het gemakkelijk om grote oppervlakten te bewerken. Voorbeelden projecten binnen: rieten meubels, deuren, kozijnen.


Het verfpistool Wis een instapmodel voor buiten en is ideaal voor het verspuiten van lak, vernis, houtbeschermingsmiddelen, olie of beitsen. Hiermee kan men zeer makkelijk tuinhout, houten terrassen, raamkozijnen, garagepoorten of houten meubelen gaan bewerken. De gewenste verfhoeveelheid kan je zelf regelen op het toestel. Professionele elektrostatische, HVLP en airless spuitpistolen zijn vaak een investering.


Wagner spuitpistool w95

Pneumatische verfspuiten zijn bij nagenoeg iedere bouwmarkt verkrijgbaar. Vaak zijn professionele merken gespecialiseerd in een bepaald type spuitpistool. Zoek naar wagner verfspuit w6in Doe het Zelf. Doorzoek de Kelkoo categorie Doe het Zelf op wagner verfspuit w665.


Vergelijk prijzen van wagner verfspuit w6in Doe het Zelf en vind de laagste prijzen, de beste deals en de leukste aanbiedingen. Dus de marktleider in de apparatuur voor het machinaal aanbrengen van verven, lakken en pleisters voor de professionele markt, WSB levert aan de ZZP, Professional en Industrie markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts