woensdag 19 februari 2020

Zonwering koepel

Zonwering koepel

Zoek naar aluminium u profielen op de nieuwe KensaQ. Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel. Altijd de beste deal voor jou! Kies uit 7producten vanaf € 70.


Onder een platdak is het fijn als u licht en warmte kunt reguleren. FAKRO heeft voor haar assortiment platdakramen en lichtkoepels diverse accessoires beschikbaar. De semi-transparante zonwering wordt eenvoudig van buitenaf gemonteerd tussen de kunststof koepel en de glasplaat.


De witte transparante structuur houdt tot van de zonnewarmte tegen door zonnestralen te blokkeren voordat deze via het glas de ruimte kunnen opwarmen. De bediening gaat op zonne-energie door middel van een afstandsbediening. Naast de unieke functionaliteiten van onze screens vinden wij duurzaamheid belangrijk.


Zomers kunt u het gebruik van de airco tot een minimum beperken. Winters zorgt de zonwering voor extra isolatie waardoor stookkosten verminderd kunnen worden. Eenvoudig online bestellen. U kunt ze bij ons ook los bestellen. Alle zonwering voor lichtkoepels uit onze collectie past op FAKRO lichtkoepels en platdaken en garandeert optimale bescherming.


Screeny tens of x-light Uiterst multifunctioneel. Beschermd tegen weer en wind kan het systeem optimaal gebruikt worden. Voor het bestellen van de juiste maat, kunt u het beste de afbeelding gebruiken die bovenin deze categorie staat. Zonwering lichtkoepel binnen. Het is mogelijk om zonwering aan te brengen op een Daklicht of Lichtstraat van Vlakkelichtkoepel.


Zonwering koepel

Deze wordt na plaatsing van de lichtkoepel op het werk gemonteerd. De montage hiervan is ingebrepen in de prijs. Stoffen koepel plisségordijnen Onze collectie plissé gordijnen biedt een ruime keuze in kleuren en de volgende stofsoorten. De zonwering kan aan de buitenzijde of aan de binnenzijde worden aangebracht.


Lichtdoorlatende stof: De stof van een lichtdoorlatend plisségordijn voor lichtkoepel laat wel licht door maar je kunt er niet doorheen kijken. De stoffen zijn daarom zeer geschikt voor leefruimtes. Een orgineel zonweer-systeem voor deze afmeting licht- koepel kost al snel 4euro. Zonnewerend doek om over koepel te leggen? Voor een optimaal comfort kiest u voor elektrische bediening.


Zonwering koepel

Is de zonwering binnen handbereik, dan kunt u het bedienen met de hand of met een bedieningsstok. FAKRO zonweringen zijn alleen geschikt voor FAKRO Platdakramen en Lichtkoepels. Of je nou op zoek bent naar warmtewering, lichtregulering, verduistering of puur naar decoratie, je vindt het hier allemaal. Ontdek ons voordelige prijzen bij een vrijblijvende aanvraag van een offerte.


Goede zonwering voor een koepel of lichtstraat is geen overbodige luxe. En tegelijk zijn er enkele technische uitdagingen aan verbonden. Rovana heeft echter de oplossingen in huis zodat je kan genieten van optimale lichtstraat- en koepelzonwering. Waarom kiezen voor lichtstraat- en koepelzonwering? De binnenzijde of zichtzijde is neutraal van kleur en kan in elk type interieur geintegreerd worden.


Een minimale plooidiepte voorkomt een belemmering in de dagmaat. Voorzie de zonwering onder de dakopening als de koepel van een spindel is voorzien. Het spanmechanisme maakt dat het gordijn ook gedeeltelijk geopend kan worden. Wilt u een lichtkoepel kopen, denk dan ook gelijk na over eventuele accessoires zoals zonwering , zodat de montage in een keer samen kan plaatsvinden.


Tips om uw lichtkoepel goed op te meten. Bij Lichtkoepelgigant bestelt u uw lichtkoepel eenvoudig en snel online. Voor u een lichtkoepel kunt bestellen, moet u weten hoe groot deze koepel moet zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts