dinsdag 4 februari 2020

Top down gordijnen hema

Wij maken het je zo makkelijk mogelijk om gordijnen te vinden. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Goedkope Gordijnen bestel je gemakkelijk en snel op beslist. Al is dat wel afhankelijk van het soort dakraam. Niet alleen ieder raam is anders, ook de wensen en voorkeuren verschillen per persoon.

Daarom hebben we bij HEMA gordijnen op maat. Zo kun je je eigen plisse gordijn helemaal zelf samenstellen. HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Deze zijn zowel van de onderzijde als de bovenzijder te openen. Heb je een raam met een afwijkende maat?

Tot wel goedkoper dan in de winkel! Plisségordijnen zijn een charmante oplossing en geven je ramen een luxe uitstraling. Een plisségordijn bedienen is eenvoudig: je bedient deze raamdecoratie met een trekkoord met koordrem.


Wat plisségordijnen uniek maakt is de plooi in de stof. Dit geeft ze een chique uitstraling, terwijl ze allesbehalve duur zijn. Handig is ook dat plisségordijnen zowel vanaf onderen als van boven kunnen sluiten.


Dit noemen we bottom up en top down plisségordijnen. Met deze eigenschappen zijn plisségordijnen de ideale zonwering. De Plisse gordijnen top down bottom up worden compleet op maat gemaakt, dit houdt in dat de top down bottom up plisse gordijnen ook speciaal voor u geproduceerd worden. Op de website vult u tot op de millimeter nauwkeurig de breedte- en hoogtemaat in. Wij zorgen er vervolgens voor dat het plisse gordijn in precies die maat gemaakt wordt!


Mogelijkheden plisse top down bottom up. Verder bestaan de stoffen uit een enkele of dubbele stoflaag, een dubbele stoflaag heet een honingraat stof. Naast gordijnen hebben we ook andere soorten raamdecoratie in onze collectie. Daardoor komen je ramen nog mooier uit.


HEMA maakt niet alleen gordijnen op maat, maar heeft ook andere raamdecoratie. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Raambekleding wit - duettes top - down bottom-up Hema. Bij raamdecokunststofkozijnen. Splendid Pliss en de Day ‘n Night. Plissé gordijnen TopDown-BottomUp met koordbediening.


In de ruime collectie plissé gordijnen van Topjaloezieën. Ga voor een top down bottum up model om te spelen met lichtinval en privacy. Jazeker, dit type gordijnen zijn geschikt voor verduistering. Je kunt het er echt donker mee maken in de kamer.


Kies wel een dubbel plissé gordijn want door de dubbele stof, met aan de binnenkant een zilveren coating, is het mogelijk om echt te verduisteren. Uiteraard kun je ze zowel top down als top down bottom up bestellen. Door de speciale honingraatstructuur van de stof zijn de twee bedieningskoorden en gaten in het gordijn niet zichtbaar.


Het stoffen gedeelte van het top - down -bottom-up plisségordijn is los, waardoor de zonweri.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts