donderdag 13 februari 2020

Zonnelux shutters

Eigen Productie voor 1 Maatwerk. Breedste Assortment in de Benelux! Nog niet zeker wat je wilt? Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Bekijk onze Kwalitatieve, Voordelige Shutters met Houten Look online. Koop uw nieuwe shutters in onze webshop. Goedkope Jaloezieën nodig? Bestel gemakkelijk en snel op beslist.


De shutter is een van de meest sfeervolle raamdecoratie. Alle shutters worden op maat gemaakt. Hierdoor is er voor elk raam een passende oplossing.

Topkwaliteit raamdecoratie op maat tegen een eerlijke prijs. In dit interieur zorgt het kleine raam met Piet Boon shutters voor een speels effect. De muren zijn licht en de shutters donker, waardoor ze extra opvallen. De lamelbreedte van de shutters is mm. De mogelijkheden lopen uiteen op het gebied van kleur, bediening, materialen en formaat.


U kunt ook kiezen voor een Clear View bediening, waarbij de bediening verborgen is. Zonnelux Shutters mogelijkheden. Houten luiken zijn tegenwoordig niet alleen geschikt voor buiten, ook binnen.


Shutters zorgen voor een prachtige lichtinval en de nodige privacy. Zowel functioneel als stijlvol, creëren de houten shutter panelen een meerwaarde in elke ruimte. Voor vrijwel ieder raamtype zijn de Piet Boon shutters toepasbaar.


Zelfs voor ronde of vijfhoekige ramen, dakramen en draai-kiepramen. Eén van de populairste soorten raamdecoratie van het moment zijn shutters.

De bedieningslat is een standaard manier om shutters te bedienen. Hij is een nuchtere Nederland die houdt van eenvoud. Zij is een bruisende Russische met een voorkeur voor luxe en glamour. Hoe combineer je zo’n uitersten tot een sfeervol interieur? Naast het filteren van mooi daglicht, ventilatie, bescherming en privacy, zijn shutters zowel functioneel als een eigentijdse, stijlvolle aanvulling op elk interieur.


Je vindt ons op p-20 als onderdeel van een pagina tellende reportage over ETC Expo. Een goede optie zijn shutters. Deze heb je in allerlei soorten en maten en staan mooi in iedere woning.


Je vindt hier verschillende soorten shutters : gemaakt van kunststof of hout, in diverse kleuren en afmetingen. Praxis werkt samen met thuisshutters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts