maandag 24 februari 2020

Vochtregulerende verf sikkens

Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Sikkens verf tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online!


Bent u op zoek naar kwaliteit Verf?

Bekijk dan snel ons assortiment! Hoe werkt vochtregulerende verf eigenlijk? Vochtregulerende verf zorgt ervoor dat het hout kan blijven ademen (vochtregulatie). Dat betekent dat als er vocht in het hout zit of komt het vocht er weer uit kan door de verf laag heen.


Je kunt vochtregulerende verf het beste vergelijken met een verbandgaasje. Deze voorkomt schimmel in vochtige ruimten waar ventilatie moeilijk is. Met vriendelijke groet, Marieke – Verflaag.


Je hebt de keuze uit een breed assortiment, waar je een lage prijs voor betaalt.

Het is geschikt voor het overgronden en aflakken van geveltimmerwerk, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Door het verpoederen verliest vochtregulerende verf sneller zijn glans dan reguliere lak. Wanneer de verf erg aan het verpoederen is, is het verpoederen is het tijd voor een onderhoudslaag. Dat betekend dat als er vocht in het hout zit of komt het vocht er weer uit kan door de verf laag heen.


Als je verbandgaas over je wond doet blijft de wond ook. Van grondverf tot muurverf en alles wat ertussen zit. Zoek naar sikkens verf op de nieuwe KensaQ. Uitstekend geschikt voor geveltimmerwerk, houtwerk, schuren en andere grote houten oppervlakken.


Bestel hier verfspullen online. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Geschikt voor hout en dekkende terpentine verf of beitslagen buiten. Ook geschikt voor goed voorbehandeld metaal, kunststof, gevelbetimmering etc.


Verkrijgbaar in prachtige kleuren. Daarnaast ben je beschermd tegen alle weersinvloeden, voor een langdurig resultaat. Ook zijn de verven elastisch en uitermate kleurvast voor een optimaal effect.


In combinatie met zijn goede weervasthei is dit de ideale lak voor buiten. Na droging gladschuren met schuurpapier korrelgrofte P220- P2en stofvrij maken. Tussen de lagen fijn schuren met een kunststof schuurspons en stofvrij maken.

Door de vochtregulerende werking voorkom je houtrot. Op deze manier kun je voor langere tijd genieten van het houtwerk. Je kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment transparante beitsen.


Bij gebruik binnenshuis zal er een donkervergeling optreden. Zeker bij lichte kleuren is dit duidelijk zichtbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts