maandag 17 februari 2020

Wijzonol interieurverven zijdeglanslak

Beschikbaar in heel veel kleuren. Bestel nu online tot korting ! Wijzonol vakverf voor professionals. Door zijn goede vloeiing gemakkelijk verwerkbaar.


Wij kunnen dit product leveren elke gewenste kleur. Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden! Deze verf is extra stoot en krasvast. Verkrijgbaar in standaard wit en elke gewenste kleur. Bluswater niet in de riolering of oppervlaktewater laten lopen.


Pas deze zijdeglanslak toe als dekkende afwerking voor nieuw, onbehandeld hout en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal buiten. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk alle product informatie hier!


Universele zijdeglanslak op basis van alkydhars. Eigenschappen: kras- en stootvast, gemakkelijk verwerkbaar, minder vergelen fraaie zijdeglans en een goede vloeiing en dekkracht. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis.


Verf kan om drie redenen worden toegepast: bescherming, verfraaiing en kleur. De verf heeft een goede vloeiing en dekt goed. Deze lak voor buiten heeft een hoge duurzaamheid en is kras- en slijtvast. WIJZONOL OER ZIJDEGLANSLAK. De lak kenmerkt zich door de duurzame bescherming van het hout en de makkelijke verwerking.


Wijzonol interieurverven zijdeglanslak

Het heeft een uitstekende droogtij optimale doorharding en karakteristieke kwaststreep. Deze lak biedt de ideale afwerking voor goed transparant schilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. De inhoudsmaat van 7ml is geschikt voor het behandelen van tot m2. Download hier technisch infoblad.


Voor alle houten ondergronden een oplossing. Die voldoen uiteraard aan alle professionele maatstaven. Hoogwaardige, zijdeglans acrylaatdispersie muurverf voor binnen en BUITEN. Geschikt voor op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister- en metselwerk, beton en goed.


Zeer buitenduurzaamhei goed glansbehou zeer goede dekking. Gereedschap reinigen met terpentine. Deze aflak is de ideale afwerking voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering.


Aanzetvrij ∙ Zeer hoge dekkracht. Relevant geïdentificeerd gebruik van de stof of het mengsel en ontraden gebruik Verf. Kras- en stootvast, eenvoudige verwerking, waterverdunbaar. Zeer goede dekking, goede hechting en uitstekende vochtregulatie.


Grondlak beschermt en vult de ondergrond voor een strakke afwerking met hoog- of halfglans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts