vrijdag 14 februari 2020

Tuin versieren bruiloft

Van tuinhout tot sierbestrating! Bruiloft Ambachten Bruiloftsideeën Huwelijksceremonie Bruiloft Rustieke Decor Bruiloft Trendy Bruiloft Bloemenslinger Tuin Bruiloft Decoraties Bruiloft Spullen A beautiful set of hoop wreaths. The smallest is inches, the medium hoop is inches and the largest hoop is inch hoop wreath. Je tuin voor de bruiloft versieren.


Wanneer je gaat trouwen met je voetjes in het gras, wil je natuurlijk wel de tuin voor de bruiloft versieren ! Je wilt in de tuin een gezellige sfeer creëren, maar het lijkt misschien best lastig om dit voor elkaar te krijgen.

Mijn zus gaat volgende maand trouwen. Wie heeft er leuke en originele (niet al te dure) tips om hun tuin leuk te versieren ? En bellen blazen of rozenblaadjes is natuurlijk erg leuk voor na de ceremonie, maar kent iemand ook nog andere leuke dingetjes om te doen? Slingers als bruiloft decoratie. Onze slingers zijn niet zomaar slingers.


Het zijn leuke decoratie items voor jullie bruiloft. Wij hebben bruiloft slingers om de ruimte feestelijk te maken, maar wij hebben ook leuke slingers voor bijvoorbeeld boven de taarttafel of candy table. Rozen sieren bijna elke tuin.

Ze passen in de border of versieren een pot op het balkon of het terras. Een aangepaste voeding en bekalking zorgen voor sterke rozen die langer bloeien en ook sneller gaan herbloeien. De dag voor de bruiloft versier je als buurtbewoners de tuin van het bruidspaar met rozen en boompjes. De naaste naober neemt hierin het voortouw en zorgt dat alles in goede banen loopt. Met alle naobers bespreek je de dag van de bruiloft.


Dit gebeurt bij de naaste naober, onder het genot van een borrel. Het gangpad kan versierd worden met bloemblaadjes, en de eerst rij stoelen van het gangpad kunnen mooi versierd worden op een relatief goedkope manier. Enkele voorbeelden: Koop in een tuincentrum kleine zinken bakjes, vul deze met wat groen uit de tuin , eventueel hortensia uit de tuin , of koop de op dat moment goedkope bloemen. Trouwen vanuit een mooi versierde woning is een feestelijk begin van de dag. Familie en vrienden zijn vaak bereid om te helpen bij het versieren van het huis.


Een mooi versierde woning, vooral aan de buitenkant, levert mooie plaatjes op voor de fotograaf. Toch als je een binnen bruiloft hebt is het toch ook leuk om buiten je trouwlocatie de omgeving te versieren. Dus elke bruiloft kan van buiten decoratie gebruik maken.


Het is leuk om bij aankomst op de locatie je gasten welkom te heten en duidelijk te laten zien op welke bruiloft ze zijn, door bijvoorbeeld een banner of een welkomstbord. Zelf heb ik geen tuin , en vooral in de zomer vind ik dat elk jaar weer erg jammer. Het voordeel is dat ik éxtra geniet als ik ergens een tuinfeestje heb!


Zoals afgelopen weeken mijn zusje Astrid is geslaagd en we vierden het in de tuin van onze ouders. Als jullie zelf een grote tuin hebben of iemand kennen met een stuk land waar jullie voldoende gasten kwijt kunnen, is het echter ook leuk om te trouwen in eigen tuin.

Een buiten bruiloft organiseren vraagt alleen wel een goede organisatie. Trouwen in eigen tuin is ontzettend romantisch en biedt veel verschillende mogelijkheden. De meest gestemde foto deze week waren de kuikens van de kerkuil. Op internet vind je vaak de leukste ideeën en geven veel inspiratie voor de mooiste bruiloft versiering.


Nu de zon schijnt wil je niet anders: een bruiloft in je eigen tuin. Waar moet je op letten om je tuin bruiloft tot een daverend succes te maken? Zankyou zet tips voor jullie op een rijtje om er een onvergetelijke dag van te maken.


Een partytent versieren kan een uitdaging zijn. Volg deze tips en je mooi gedecoreerde partytent zal je gasten verbluffen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts