maandag 16 september 2019

Whiteboardfolie gamma

Voor de beste prijs - Vele maten en merken beschikbaar. Enkel voor zakelijke klanten. Direct uit voorraad geleverd. Belangrijk bij het gebruik van whiteboardfolie is dat de te beplakken oppervlakken droog en vlak zijn voor een zo goed mogelijk resultaat.


Kortom, ga aan de slag whiteboardfolie om een frisse en snelle amorfose te geven aan jouw interieur. Bij besprekingen en vergaderingen is het namelijk handig als je iets kunt uitschrijven of uittekenen om je verhaal te verduidelijken. Ook in scholen wordt steeds meer gebruik gemaakt van whiteboardfolie. Raamfolie en plakfolie kopen bij GAMMA. Whiteboard folie voor gebruik op kantoor, op school of in huis.


In kleine kamers kies je best voor raamfolie. Als je in een berging of hal bijvoorbeeld gordijnen hangt, kunnen binnenruimtes nodeloos verkleinen. Maar tegenwoordig kent raamfolie zoveel andere toepassingen dat ze ook in grote ruimtes als een living of keuken de voorkeur verdienen. Het heeft een strakke, professionele uitstraling en is beschikbaar in verschillende kleuren. Wilt u whiteboardfolie gebruiken, maar de originele kleur van de muur behouden?


In dat geval kiest u voor onze transparante folie. Wandborden goedkoop kopen? U kunt whiteboardfolie gebruiken om wanden, deuren, glas en andere oppervlakken te beplakken en deze vervolgens met een whiteboardstift te beschrijven en weer gemakkelijk uit te wissen.


Legamaster magic chart whiteboard is de kant-en-klare oplossing voor iedere spontane en geplande bijeenkomst. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Een ruim assortiment Krijtborden.


Bestel direct of ontvang persoonlijk advies! Nu met GRATIS whiteboardstift en GEEN VERZENDKOSTEN! Let wel: whiteboardverf kopen kan niet bij bouwmarkten zoals de Gamma of Praxis.


Houd er daarnaast rekening mee dat het een relatief dure aankoop is, wilt u bijvoorbeeld een hele whiteboardwand maken. Doorgaans bent u tussen de €10- en €20- kwijt voor een oppervlakte van 10m². Een oplossing is het kopen van whiteboard folie.


U kunt zelf de gewenste vorm knippen en zodoende elke wand in zijn geheel of gedeeltelijk omtoveren tot een whiteboard. Met whiteboard folie kunt u qua vorm alle kanten op. Voor magneetstickers en magneetplaten. Met deze zelfklevende folies heeft u in een handomdraai een whiteboard of een schoolbord.


Leuk voor de kinderen maar ook functioneel in dagelijks gebruik voor uzelf. Het schoolbordfolie wordt geleverd inclusief krijtjes en het whiteboardfolie inclusief stift ! De folie is zelfkleven dus plak en play ! Bekijk de categorie overige klusartikelen op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Met de whiteboardfolie uit de Wrap-Up collectie van Legamaster kunt u alle kanten op.


Deze multifunctionele folie is ideaal voor uitvoeren van de meest toonaangevende schrijfoplossingen. Zoals een whiteboardwand of whiteboard tafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts