woensdag 18 september 2019

Radiografische klokken

Grote collectie digitale klokken! Digitale klokken tegen de laagste prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Altijd de beste deal voor jou.


Shop direct online op beslist.

Verfraaien van uw huis met Klokken. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Deze klok is voorzien van een radiografische verbinding. Dit betekend dat klok verbinding maakt met de atoomklok in Frankfurt of een satelliet en hiermee altijd de juiste tijd ophaalt.

Het in stellen van de zomer- en wintertijd is hierdoor niet meer nodig en gaat volledig. U heeft geen omkijken meer naar deze radio gestuurdeklokken. Alleen een batterij is nodig. Werkt op de seconde nauwkeurig.


Stelt zichzelf in op zomer- en wintertijd. Groot assortiment radio controlled klokken op voorraad. Een radiografische klok bestaat uit een kleine antenne voor het oppikken van het radiosignaal en een elektrisch circuit om het signaal te vertalen in de tijd en deze weer te geven. Wanneer het DCF-signaal is ontvangen en verwerkt zal de klok automatisch de juiste tijd weergeven.


Deze ontvangt de tijd via een radiografisch signaal - het DCF-signaal - vanuit de atoomklok in Frankfurt. Daardoor wijkt een radiografische klok nooit meer dan enkele milliseconden af van de tijd. Met een radiogestuurde klok , ook wel DCF- klok genoem ben je dus verzekerd van een nauwkeurige weergave van de tijd. Klok kopen Wil je een mooie klok kopen voor aan de muur?


Met een klok kun je aan je huis een speelse touch geven door te kiezen voor een kleur die net buiten het interieur valt. Als een DCFklok met digitale uitlezing toch geen goede tijd weet te vinden dan is de ontvangst in de buurt van de klok waarschijnlijk gestoord door bijvoorbeeld een ouderwetse beeldbuis TV die aanstaat. De TV lijnfrequentie van 15. Hz heeft een harmonische die dicht tegen de 7kHz aanligt en dus de ontvanger in de klok makkelijk plat legt.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Onze klokken hoor je niet tikken want ze hebben een uurwerk dat geen geluid maakt, of ze een secondewijzer op de wijzerplaat hebben of niet.

In de afmeting, vorm en kleur van de wijzerplaat is de keuze reuze. De meeste klokken van IKEA lopen op batterijen. Ook kan je kiezen of de wijzers van de klok cijfers of stippen aanwijzen. Plaats een nieuwe batterij (een batterij is leeg wanneer de spanning onder de volt zakt.


Soms wordt v genomen, maar dat is afhankelijk van toestel tot toestel). Diverse klokken bestel je eenvoudig bij Manutan. Bestel direct in onze webshop. Snel bezorgd en gratis geleverd!


Op de startpagina wordt de klok weergegeven met de juiste tijd in uw regio, samen met een reeds geïnstalleerde lijst van klokken voor de grootste steden. U kunt deze lijst naar wens aanpassen. De DCF klokken die ik ken lopen gewoon door als ze geen of slecht signaal ontvangen, alleen wat minder nauwkeurig.


De klok weet alleen niet waar de wijzers staan. Daarna begint de klok met het decoderen van het signaal. De nauwkeurigste klokken zijn atoomklokken, die rechtstreeks op de definitie van de seconde gebaseerd zijn. Naast de zonnewijzer zijn er ook moderne klokken die de tijd van een externe bron betrekken: b.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts