vrijdag 20 september 2019

Screen zon

Shop Zone tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! Ze houden dus de zon tegen en de warmte buiten, waardoor het binnen altijd een aangename temperatuur is.


Op een zonnige dag trekt u er graag op uit.

U geniet van de zon , als u maar terugkomt in een koel huis. Screens als buitenzonwering. Dat kan met onze zonwering screens. Het belangrijkste voordeel van screens is zonwering. Een zonnescreen is echter niet alleen in de zomer interessant.


Sluit ‘s avonds en ‘s nachts uw screens en u zult zien dat de warmte een stuk beter in uw woning blijft. Rolluiken of screens bestellen? Profiteer van de upgrade actie tijdens de maand december.

U ontvangt bij afname van minimaal rolluiken of screens een afstandsbedienbare motor met 15-kanaals handzender voor de prijs van een gewone wandschakelaar motor! Het standaard screen van Solano biedt optimale bescherming tegen de zon en hinderlijke schitteringen. Onze screens zijn van de betere A-kwaliteit.


De kap, geleiders en onderlijst zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en verkrijgbaar in vele RAL kleuren. De vlakhangende zonwerende stof van screens zorgt voor een optimale filtering van zonlicht en warmte bij ramen en terrasoverkappingen. Bijkomend voordeel is dat je overdag gewoon naar buiten kan blijven kijken. Onze sunscreens kunnen in iedere gewenste breedte en hoogte op maat gemaakt. E- Zon levert screens van Verano, Velux en Fakro.


Naast dat ze warmte en licht weren zorgen ze ook voor meer privacy terwijl ze de buitenwereld niet buitensluiten en de ruimte verduisteren. Doordat screens (ook wel bekend als sunscreens of zonnescreens) de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie. Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft.


Hou de zon uit je woon- of kantoorruimte. Vraag je offerte aan Vraag je brochure aan. Met Harol- screens kan je het zonlicht uit je woon- of kantoorruimte. Topkwaliteit - De Beste Kwaliteit voor de Allerbeste Prijs.


Met screens voorkomt u dit en bepaalt u zelf wanneer de zon bij u naar binnen schijnt.

Zonnescreens zijn ideaal om zonnestralen tegen te gaan, zodat ze niet uw woning of pand in kunnen komen. U hebt de keuze uit verschillende screens. De meest bekende soorten zijn het zipscreen, spanscreen en het standaard screen.


Weldadig voor lichaam en geest. Maar soms is de zon net iets teveel van het goede. Dan kan je rekenen op de zonweringen en rolluiken van Sunmaster. We maken kwaliteitsproducten voor huis en kantoor. Trendy en met een lange levensduur.


Passend bij jouw smaak en persoonlijke levensstijl. Sfeer en comfort voor iedereen. Eigenlijk wil ik graag een screen aan de voorkant van ons huis die op het zuiden ligt. Op dit moment kan het financieel even niet dus ik zoek een goedkope oplossing. Vroeger zag je nog wel eens van die doeken voor het raam, volgens mij alleen de onderkant die volgens mij met een oogje in het doek en een haakje in het kozijn bevestigt waren.


Een terrasoverkapping met screens tovert u in een paar seconden om tot een buitenverblijf. Dat is een kwestie van de screens laten zakken, en u bent rondom beschermd tegen zon , wind en regen. Ideaal ook voor vrijstaande overkappingen. Hoe verder de screens zakken, hoe meer u zich beschut voelt.


Een SCREEN heeft hoofdzakelijk als functie om zon te weren uit de woning. De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik. Aan beide zijden van het raam zijn geleiders gemonteerd en het doek glijdt tussen de geleiders verticaal naar beneden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts