vrijdag 27 september 2019

Openingstijden xenos woonboulevard breda

Grootste Collectie Woonkamer Meubels en Bankstellen. Find woonboulevard breda vandaag! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Wij zijn maar liefst zeven dagen per week en 3dagen per jaar geopend! Lees meer over onze openingstijden.

Openingstijden dichtstbijzijnde winkels. Lees hier meer over onze openingstijden. De woonboulevard is goed bereikbaar per auto en u kunt gratis parkeren. De parkeerplaatsen zijn centraal gelegen, voor invaliden zijn speciale parkeerplaatsen gereserveerd.


Woonboulevard Breda biedt een groot aanbod aan winkels op het gebied van meubelen, elektronica, slaapkamers, keukens en badkamers. Dat is 1procent Xenos ! U kunt deze week van maandag tot en met zondag hier terecht. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten?


Koopzondag woonboulevard Breda.

Op deze pagina zie je een overzicht van winkels in woonboulevard Breda te Breda die de aankomende periode een koopzondag hebben. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over openingstijden , koopzondagen en koopavonden. Graag tot ziens in onze winkels.


Met de filters kun je bekijken wanneer Xenos een koopzondag of koopavond in de buurt heeft. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over Xenos openingstijden , koopavonden en koopzondagen. Xenos Breda : winkels en openingstijden Hier vind je alle Xenos winkels in Breda. Om toegang te krijgen tot de gegevens van de winkel (adres, openingstijden , website en huidige aanbiedingen) klik op het adres of de naam van de winkel. Ook in het winkelcentrum naast de NAC-stadion neemt interieurwinkel Casa het stokje over van de goeie ouwe Xenos.


Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Xenos vestigingen het meest in jouw buurt zijn. Al jaar de laagste prijs van Nederland. Je vindt iedere week interessante aanbiedingen in de Xenos folder: één van de populairste folders op Tiendeo. Huidige aanbiedingen en openingstijden van de Xenos winkel in Ginnekenstraat 38A en andere winkels bij jou in de buurt. U kunt bij Xenos Breda terecht voor een breed en vast assortiment aan serviesgoe zonweringen en posters.


Vind hier meer informatie! Daarnaast kunt u bij Xenos in wisselende collecties producten als decoraties, wc-brillen, kastjes en snoepgoed vinden. Breda Woonboulevard : CASA-winkel in je buurt.


Thuislevering van meubels, verlichting en interieurtextiel Gratis afhaling in winkel via ClickCollect. Je vindt de Hoogenboezem winkel in Breda op de Woonboulevard XL in Breda.

Deze woonboulevard is gemakkelijk te bereiken vanaf de A16. Kom je met het openbaar vervoer? Er rijden een aantal bussen vanaf het station van Breda die jij kunt nemen om onze winkel te bezoeken. De bussen 313en 3stoppen allemaal bij de halte Woonboulevard Breda.


Vestigingsmanager de heer van Belzen en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij BCC Breda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts