maandag 30 september 2019

Stropdas soorten

Gratis verzending via de officiële webstore. Ontdek nu onze stropdassen. Rustig thuis passen en retouren gratis terug. Vind hier eenvoudig jouw nieuwe herenkleding. Alle stropdassen vind je op beslist.


Bestel simpel en snel jouw stropdassen.

Stropdassen gemaakt van wol zijn uitstekend geschikt voor de wintermaanden. De stof is iets dikker maar afhankelijk van welke schaap het afkomt kan het ook zeer zacht zijn. Wollen stropdassen stralen een bepaalde rust uit en no nonsense.


Kasjmier stropdassen De ultieme stof voor een stropdas is Kasjmier. Het is een soort wol dat van een geit komt. De 1 zijde stropdassen van Pelucio zijn uniek in haar soort. Voor de weving van de stropdassen is gebruik gemaakt van het mooiste en best beschikbare zijde. Een Pelucio stropdas is ongeveer centimeter langer dan een reguliere stropdas.


Dassen worden traditioneel door mannen boven een overhemd (soms hemd genoemd) gedragen.

De kraag van het overhemd bedekt normaal gesproken het deel van de das dat om de hals is geknoopt. Welke stropdas je draagt is natuurlijk aan trends onderhevig. Zijde is een hoogwaardig natuurlijk materiaal, verkregen door de zijdedraden die de zijderups voortbrengt.


Voor een stropdas zijn minimaal 1zijden rupsen nodig. Je stropdas strikken kan op verschillende manieren. Naar verluidt zijn er meer dan stropdassen knopen. Trek de stropdas strak tot aan je hals terwijl je het smalle deel vasthoudt (afb. 8) De Four in hand is dé all-time klassieker van het stropdas knopen.


De grootste collectie stropdassen! Hoeveel soorten stropdassen zij er eigenlijk? Er zijn bedrijven, verenigingen, clubs en groepen waarbij mannen en vrouwen zich onderscheiden door het dragen van dezelfde stropdassen. Het bestaat uit een reep stof van ongeveer anderhalve meter die in een lus onder de halsboord van het overhemd wordt gedragen.


Een stropdas of kortweg das is een kledingstuk voor heren. Ter hoogte van de keel is de das geknoopt. Wij bieden een grote collectie stropdassen direct uit voorraad leverbaar aan. Van effen tot geruite of gestreepte stropdassen , van stippen motieven tot klassieke paisley stropdassen , stropdassen met bloemdessins. We verkopen clip stropdassen , zijden stropdassen , katoenen stropdassen en gebreide stropdassen , alles is mogelijk bij Stropjedas.


Soorten stropdassen - puntjes, strepen of gewoon effen. De uitsraling van een stropdas word niet enkel bepaald door de stof, maar ook is het dessin van de das bepalend. Door de glans die op de stropdas verschijnt, heeft zijde een luxe uitstraling.

En hoe zit het met de kleur? De weving, stof en het materiaal zorgen voor de uitstraling. In de zomer een stropdas dragen? Kies dan bijvoorbeeld voor een linnen stropdas.


Zijden stropdassen kunnen eigenlijk altijd en geven een luxe uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts