maandag 16 september 2019

Lockerkast oud

Dé vtwonen webshop van NL. Nú op voorraad dus snelle levering! Koop direct, vraag een offerte aan, of vraag onze adviseurs voor verder advies. Blank metaal, zowel binnen- als buitenkant geheel ontdaan van alle oude verf- en laklagen.


Bertha0biedt de extra service om in lockerkasten planken te monteren.

Er wordt hierbij gebruik gemaakt van oude houtdelen, die bewerkt worden met een matte coatinglaag. Kosten per plank zijn 1euro. Op zoek naar een tweedehands locker?


Wij hebben het grootste assortiment 2e hands lockers. Regelmatig wisselende voorraad. Ook verhuur van lockers mogelijk! Ben je op zoek naar een tweedehands locker met een verhaal?

De kans is groot dat je bij Old-BASICS een mooie lockerkast vindt. Misschien wel eentje die vroeger werd gebruikt in fabrieken en kazernes. Voor echte oude lockers moet je eens een kijkje nemen bij brocante winkels.


Vandaag een blogpost over hoe je een lockerkast kan verven. Zelf heb ik thuis een lockerkast staan die ik al twee keer geverfd heb. Dus daarom vandaag eens een blogpost over het verven van een lockerkast.


Gebruikte metalen lockerkast , 10-deurs. Een lockerkast voegt het industriële gevoel toe aan je huis. Lockerkasten zijn zo leuk om te gebruiken in je huis vind ik! Je kunt lockerkasten gebruiken als kledingkast, nachtkastje en natuurlijk ook gewoon als opbergkast.


De meest voorkomende lockerkasten zijn hoog en smal. Kijk daarom of de spullen die je erin kwijt wilt ook daadwerkelijk passen in een lockerkast. Zoek naar locker kast op de nieuwe KensaQ. Tegenwoordig worden deze mooie verweerde oude brocante lockerkasten gebruikt als linnenkast op de kinderkamer, maar ook als handige opbergkast in de woonkamer of keuken of als speelgoedkast. Wist je dat Old BASICS ook lockerkasten op maat maakt?


Geheel handgemaakt naar oud model met soms wel deuren of als een vitrinekast.

Geen zin om de plaatselijke kringloopwinkel wekelijks plat te lopen of uren lang te zoeken op internet naar een oude metalen kast? Dat hoeft ook helemaal niet! Savannah laat je zien hoe je een nieuwe lockerkast een vintage look geeft.


Je bent klaar in een handomdraai! Deze lockerkast van vtwonen is echt een musthave! Met zijn stoere karakter geeft deze zwarte kast direct een industriële twist aan je interieur. Achter de deuren is de kast opgebouwd met een roede, vier legplanken en onderin twee lades voor losse spullen.


De metalen lockerkast is een echte blikkenvanger voor jouw moderne interieur. Met de afmetingen van (hxbxd) 127x38xis het een mooi formaat voor elke ruimte in huis. De Rico lockerkast laag grijs wordt geleverd met twee planken. Deze kast maakt onderdeel uit van de Rico serie waar meerdere meubels van zijn in verschillende hoogtes. Welkom op de website van Locker.


U kunt bij ons (bijna) alle garderobekasten, lockerkasten en lockers kopen. Ze zijn uit voorraad leverbaar en worden gratis bij u afgeleverd (vanaf € 50- ex btw). In onze webshop vindt u een breed aanbod aan lockerkasten , garderobekasten, schoolkluisjes, garderobebanken en andere toebehoren voor een complete kleedkamerinrichting.


Kies de ideale lockerkast. Ik heb een paar dagen geleden een lockerkast gekocht op marktplaats. Het enige is dat de kast al eerder geverfd is (deze verf is best glad), weet iemand of de krijtverf er dan wel aan zal blijven hechten of moet ik dan toch echt schuren?


De leukste lockerkast is minstens zestig jaar oud en gebruikt in oude fabrieken of kazernes. Oude lockerkasten kinderkamer. Hierdoor is de kast mooi verweerd en is het een meubelstuk met een verhaal.


De webshop Rootsmann heeft van die verweerde lockerkasten in de collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts