dinsdag 24 september 2019

Laforma spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bestel hier een voordelige Spiegel bij Megadump. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Bent u in het bezit van een klein huis of een kleine kamer? Net zoals alle spiegels kunnen ook de Kavehome spiegels een ruimte optisch groter doen lijken.


Laforma spiegel

Met een van deze leuke Spiegels maak je je interieur net wat meer af. Dit product is gemaakt van het materiaal: Glas , Metaal. Deze staande spiegel ook wel de Ganab Mirror genoemd is enkel verkrijgbaar in deze variant.


Voor meer vragen over dit product kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Ook hippe trio- spiegels als ‘Clifton’ of ‘Wilson’ vind je in onze shop. Ontwerp De elegantie van twee kleuren, zwart en gou smelt samen met deze drie ronde spiegels.


De Ayrm spiegel heeft een unieke uitstraling. Gratis bezorging Achteraf betalen dagen retour JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Decoratieve Spiegel voor de speciale Touch in je inrichting Over de serie Decoratieve. LaForma Myra - Spiegel - Glas - Zilver. Verfraaien van uw huis met spiegels.


Ruim assortiment online bestellen! Deze spiegel is perfect voor in een modern interieur. Dan is spiegel Mandalay van La Forma wellicht wel iets voor u! De spiegelrand is afgewerkt met een teakhouten mozaïek, zodat deze spiegel zeker gezien mag worden! De nerven en kleurverschillen geven deze spiegel nog meer uitstraling. Op zoek naar een bijzondere spiegel ? De omlijsting is gemaakt van teakhout en bestaat uit allemaal losse houtblokjes, die als het ware in de omlijsting zijn gedrukt.


Laforma spiegel

Hierdoor ontstaat een speels hoogteverschil en wordt het ook een mooie woonaccessoire. En als we het op voorraad hebben, kan je deze bijzondere set direct meenemen. Met deze spiegel breng je een romantische sfeer naar de woonkamer, en bovendien lijkt je kamer in één klap groter en ruimer! Kave Home Spiegel Seven het goedkoopst bij Meubelpartner! Spiegels bestaan in duizenden formaten en vormen, maar als je op zoek bent naar een exemplaar waarin je een nieuwe outfit kunt bewonderen zit je goed in de categorie passpiegels.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Dit type kenmerkt zich door een rechthoekig en riant formaat waarin je meestal tot 1 van je lichaam terugziet. Een mooie decoratie voor aan de muur, die je kamer tegelijkertijd ruimer en lichter maakt!


Laforma spiegel

De rechthoekige spiegel reikt 1centimeter hoog en versiert daarmee een groot deel van je kale muur. De unieke Aamo past in elke interieurstijl en is een echte aanvulling voor jouw huis! De Aomo spiegel die volledig gemaakt is van glas heeft een grijze kleur.


Aan de zijkanten van de spiegel zitten vierkante grijze plaatjes. De spiegel is afgewerkt met een metalen ran die is voorzien van een koperen of bronzen kleur. De spiegel hang je op door middel van een gevlochten, leren band en het ophangsysteem aan de achterzijde van de spiegel. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Laforma spiegel

De rand van de spiegel bestaat ook uit spiegelelementen wat deze spiegel dan weer direct zo bijzonder maakt. De afmeting van deze moderne wandspiegel is 1X centimeter. Brocante spiegels zijn bijvoorbeeld de spiegels die helemaal versierd zijn, een ware blikvanger voor uw huis.


Een brocante spiegel biedt daarom u de mogelijkheid om uw huis zowel praktisch als decoratief in te delen. Vele spiegels kun je ook matchen met je verschillende interieur. Zo zijn er spiegels voor de slaapkamer, badkamer en de woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts