vrijdag 20 september 2019

Losse letter stickers

Vind plakletters kopen als je nu zoekt. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Wij hebben losse plakletters in vele soorten en maten.


We kunnen al nagelang je wensen plakletters produceren in maten variërend van 5cm tot 50cm hoog. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Op werkdagen voor 13:besteld de.

Letter stickers van hoge kwaliteit. Alle letter stickers van Stickermaster worden gemaakt van de beste materialen. Hierdoor kan u uw letters op veel verschillende objecten plakken.


De stickers worden altijd geleverd met een applicatie laag. Elke boot heeft zijn eigen registratie nummer en vaak ook een naam, en heel veel van die namen zijn bij ons besteld. Veel mensen noemen dit bootnaam letters. Onze bootnaam letters zijn kleurvast, in veel kleuren beschikbaar (zilver plakletters zijn veruit favoriet!) en oersterk. Onze losse plakletters en plakcijfers worden in verreweg de meeste gevallen gebruikt voor simpele toepassingen.


Wil je een tekst, woord of telefoonnummer maken met losse letter of cijfer stickers , dan hebben wij hiervoor een veel handiger product, namelijk de tekst stickers.

Hierbij zijn de letters of cijfers al netjes door ons uitgelijnd. Sticker letters van Kramer Stickers is een tekstregel met losse plakletters, zonder stickerrand. Met behulp van de aangebrachte applicatietape zijn de sticker letters in één keer op te plakken.


De positie van de sticker letters is van te voren al voor je bepaald. Zie Plakinstructies voor meer uitleg over het plakken van je plaktekst. Pakket verzending (Met track en trace) kost €95. Alle producten worden op aanvraag geproduceer verzending vindt plaats binnen werkdagen na ontvangst van betaling. Gemakkelijk via iDeal of nmalige machtiging en 48-UUR-Service.


De goedkoopste plakletters van Nederland en GRATIS snelle verzending. Wij doen dit om het gebruik van de website te optimaliseren. Voeg je eigen foto's en tekst toe. Plakletter Discounter is hét adres voor goedkope plakletters. Bestel snel en gemakkelijk online!


LET OP: Onze lettersticker zijn in principe bedoeld voor kleine oplages om een volgorde aan te duiden of te gebruiken als toevoeging van een huisnummer (in combinatie met een cijfer sticker ) voor bijvoorbeeld op de vuilnisbak (kliko) of de voordeur. Je vindt het allemaal in onze webshop! Dan zijn de plakletters van st. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Na het plakken van deze stickers de tape verwijderen en alleen uw eigen tekst sticker blijft achter.

De kleur die u kiest is de kleur van de door u ingevoerde tekst, deze stickers hebben namelijk geen achtergrond. Daarom zijn het allemaal losse letters die met applicatietape bij elkaar gehouden wordt zodat het plakken makkelijker is. Afm 3x wees creatief en bedenk zelf.


Zoek naar plakletters kopen op de nieuwe KensaQ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts