donderdag 26 september 2019

Semi transparante gordijnen

Bestel online of boek onze service! Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Semi Transparante Gordijnen : De stof Livorno is recent toegevoegd aan de collectie van Gordijnen.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Met deze stof hebben wij nu ook een hele mooie semi transparante stof in de collectie.

Door de vraag uit de markt zijn wij nu met deze semi transparante gordijnen gekomen. Leverbaar in verschillende RAL-kleuren, kind-veilig en natuurlijk heel mooi afgewerkt. In-betweens zijn gordijnen die semi - transparant zijn. In vergelijking met overgordijnen, of verduisterende gordijnen , zijn in-betweens dunner en laten ze meer licht door.


Semi - transparante rolgordijnen, blikdicht. Blikdicht, dat betekent zoveel dat de rolgordijnen overdag het licht tegenhouden zonder dat het te donker wordt maar ze wel voldoende privacy bieden. Avonds zie je door deze semi - transparante rolgordijnen hooguit een silhouet.


Semi-transparante gordijnen.

Met de semi-transparante gordijnen van Trisq. Plisse gordijnen lijken op rolgordijnen met als belangrijkste verschil dat de stof niet op een rol zit, maar opgevouwen is. De stof is geplooid waardoor dit door het bedieningsmechanisme compact wordt opgevouwen.


Plissé gordijnen kunnen in diverse soorten uitgevoerd worden. Wij bieden u verschillende kleuren, transparanties en opties aan, zodat elk interieur naar wens kan worden ingericht. Het semi - transparante gordijn effecto van elbersdrucke met subtiele garneffekten in modische uni-kleurstellingen, geeft uw woonruimte een bijzondere sfeer. De stof heeft een mooi geval door de transparante , zachte, licht glanzend.


Deze kant-en-klaar gordijn biedt u decoratiemogelijkheden. De semi - transparante rolgordijnen geven u de privacy die u wenst waarbij niet al het daglicht verloren gaat. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis.


De rolgordijnen worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Hierdoor kunt u de gordijnen op een eenvoudige manier tegen het raam ophangen. Wat is het verschil tussen een verduisterende en een semi - transparante stof? Een verduisterende stof laat geen licht door en is daardoor met name geschikt voor slaapkamers. Een semi - transparante stof is uitermate geschikt voor andere ruimtes.


Alle merken transparante gordijnen. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Semi transparante vouwgordijnen zijn gemaakt vaneen stof die tussen transparant en dicht zit. Gewone transparante vouwgordijnen worden gebruikt als sfeermaker en hebben altijd een 2e raamdecoratie voor de privacy. De dichte vouwgordijnen zorgen er juist voor dat er geen inkijk is. Bij semi transparant zit het er eigenlijk tussenin.


Onze semi-transparante gordijnen zijn heel gemakkelijk te monteren. Het enige wat je nodig hebt is een gordijnroede. Hier kun je vervolgens heel eenvoudig je nieuwe ondoorzichtige gordijnen aan hangen met behulp van de zeilringen. Makkelijker kunnen we het haast niet maken.


Heb je nog geen gordijnroede? Kijk dan ook eens bij onze gordijnstang sets! Wil je licht en privacy in je kamer? Kies dan voor semi - transparante raamdecoratie. Laat je inspireren en informeren bij de Thuisin winkel bij jou in de buurt.


Kan ik semi transparante rolgordijnstof ook in een slaapkamer gebruiken? Samen met verduisterende gordijnen of rolluiken zijn semi transparante rolgordijnen uitstekend geschikt voor een slaap- of studiekamer. Je creëert een extra laag om het licht te filteren en als je de kamer wil verduisteren, sluit je de gordijnen of rolluiken. Hiernaast kunt u kiezen uit een enkele- of dubbele plooi, of een zeilring. Ook kunt u het gordijn laten voeren waardoor deze ideaal is voor de slaapkamer.


Samen met gordijnen leveren semi transparante rolgordijnen een extra laag van lichtfiltering. Je zorgt ervoor dat de felste zonnestralen buiten blijven zonder dat je direct de gordijnen dicht hoeft te doen. Al onze semi transparante rolgordijnen worden op maat gemaakt. Een DUETTE gordijn bestaat uit twee lagen stof die een gesloten honingraatstructuur vormen. Dit zorgt voor een sierlijke uitstraling, is geluiddempend en heeft een isolerende werking.


Je bepaald zelf de mate van privacy en de lichtinval met de functie top down bottom up!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts