vrijdag 13 september 2019

Kozijn metaal

Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. De industrial style is helemaal hot.


Stalen kozijnen en deuren, trappen en hekwerken zorgen voor een stoere elegante look. Simply Steel: sterk in staal. Kozijnen gebruik je bij het plaatsen van ramen of deuren.

Door de kozijnen goed te plaatsen zal, afgezien van het feit dat het geen tocht doorlaat, je muur waar het kozijn geplaatst is er mooi uit blijven zien. Het kozijn , de deur en de muur zullen dan één geheel vormen. Bij het plaatsen van kozijnen moet je er rekening mee houden wat je wilt. PriBo Metaal - en Kozijntechniek is uw vakspecialist in staal en roestvrijstaal. PriBo produceert en monteert uw stalen puien, deuren en kozijnen.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Wij maken ranke stalen ramen, kozijnen en deuren. U kunt kiezen uit een ruime keus aan stalen profielen zowel brandwerende als geïsoleerde profielen.


Voor een hoge isolatiewaarde is dubbel glas toepasbaar in onze stalen ramen, kozijnen en deuren.

Maak alles nog eens goed stofvrij met een doekje of stoffer. Plak alles wat je niet wilt schilderen af met afplaktape. Het Match kozijn is leverbaar in opdek en stompe uitvoering en geschikt voor binnendeuren voor zowel nieuwbouw als renovatie.


Als afmeting geeft u de deurmaat op van de deur die u in dit kozijn gaat toepassen. Afhalen mogelijk in Alblasserdam. Hoogwaardige RVS machineonderdelen? Metaalbewerking, zoals CNC frezen, draaien of lasersnijden?


Een aluminium (rondvaart) boot? Stieva Metaal Groep bewerkt metaal op maat, waarbij vakmanschap en veelzijdigheid hoog in het vaandel staan. Flexibiliteit, enthousiasme en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor onze. Metalen kozijnen kunnen zeer grote ramen dragen, zelfs als u kiest voor een smal en elegant profiel.


Met behulp van stalen profielen bouwen wij geheel naar u wens. Zeker voor bedrijven is een stalen kozijn daarom aan te raden. Naast een grote draagkracht werken metalen eveneens brandvertragend en inbraakwerend.


Bij brand zal een stalen raamkozijn zorgen voor zeker een uur brandwerendheid. Koop en verkoop kozijn metaal eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Voor een zeer breed scala van toepassingen produceert Andusta een uitgebreid assortiment stalen kozijnen voor woningbouw, utiliteitsbouw en zorgbouw. Onze kozijnen zijn geschikt voor binnendeuren voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Leverbaar in meerdere uitvoeringen in enkeldeurs- of dubbeldeurs versie, eventueel met zijlicht of bovenlicht. Volledig op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Houten kozijnen worden vervaardigd uit hardhout of naaldhout. Een kozijn van bijvoorbeeld afzelia, meranti of merbau (duurzaamheidsklasse of 2) hoeft niet te worden geschilderd.


Merbau heeft de vervelende eigenschap dat het kan gaan bloeden en de gevel zo vervuilt. Op zoek naar montagekozijnen in staal of hout? Op deze pagina presenteren wij ons brede assortiment aan deurkozijnen.


De Rooy Metaaldesign: jaar vakmanschap in staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts