woensdag 18 september 2019

Landelijk ledikant

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. De bedden zijn stuk voor stuk comfortabel, duurzaam en stijlvol. Ruilen of geld terug mogelijk. Levering binnen werkdagen. Ledikant leverbaar in iedere gewenste afmeting.


Super mooie afwerking, hier in helder wit.

Maar kan naar wens uiteraard ook in iedere andere kleur. Landelijk ledikant French is leverbaar op iedere (matras)maat en in een variëteit aan kleuren en bewerking. De kleurkeuze is zeer bepalend voor de uiteindelijke uitstraling van dit ledikant.


De kleurstelling zoals op de foto is landelijk met een klassieke vormgeving. Finishing in een beits resulteert in een meer klassiek ledikant. Bovendien heeft u bij dit landelijke ledikant de keuze uit hoge of lage pilaren voor op de hoeken van het hoofd- en voetbord.


Dit ledikant in landelijke stijl kan ook als ombouw dienen voor een (bestaande) boxspring. Ziet er nog zeer netjes uit! Alleen op de spijlen een paar kleine verfbeschad.

Droom je van balkenplafonds, knapperend haardvuur en een landelijke slaapkamer? Bij Smulderstextiel vind je een prachtige collectie dekbedovertrekken die jouw. Stuga is een eiken gefineerd ledikant en verkrijgbaar in diverse houtkleuren.


Onze ledikanten zijn vervaardigd uit onder andere eiken, hoogglans wit, teak, stof en bycasta. Wil je het romantisch maken? Uitgebreid assortiment unieke ledikantjes. Kies uit producten vanaf € 1020. Ontdek alle ledikanten bij BabyPlanet.


Met spijltjes en verstelbare bodem. Door de eenvoud een eyecatcher! Het zijpaneel kan uiteraard ook gewoon omhoog, zodat uw kleine niet zomaar uit bed kan klimmen. Een ledikant of bedframe komt voor in alle soorten en maten. In verschillende kleuren en materialen en met specifieke details.


Voor elk slaapkamerinterieur is er een passend bed. Romantisch, trendy, modern, klassiek of landelijk , kies het ledikant dat bij je past. Te combineren met matrassen en bedbodems naar keuze en uit te rusten met extra accessoires zoals draadloze oplader in het nachtkasje.


Van je wieg als baby tot een kingsize ledikant voor nu: je ledikant is een meubel om inspiratie uit te putten, zodat je nog meer geniet van het interieur dat je hebt gecreëerd. Met een keuze uit een ruim assortiment met verschillende ledikanten schep jij een omgeving voor ultiem ontspannen.

De vrolijke accessoires rechtsboven zoals de vlaggetjes en pastelkleurige nieuwe kastjes matchen feilloos met de brocante commode (afb. li onder) en vintage ledikant (afb. re onder). Maak de kinderkamer af met het stoere kistbankje (lees hierop verhaaltjes voor naast het ledikant ) of de poef voor de oudere kids om zelf op te zitten om te lezen. SCANDINAVISCH HEGOWA ledikant uit de SIXTIES!


WANDDECORATIE Massief hout. Bij mijn ouders op de schuurzolder hadden we nog een eenpersoons grenen ledikant in bewaring. Dat ledikant heeft Cor jaren geleden tijdens zijn schoolperiode ooit eens gemaakt.


Nu kwam het na jaren weer tevoorschijn. Het was gewoon een gelakt, blankhouten ledikant. De lak schuurde ik er van af. En daarna kon het geverfd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts