vrijdag 20 september 2019

Sigma superlatex prijs

Bekijk ons assortiment en Bestel! Klusartikelen voor de laagste prijs. Deze matte muurverf kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is van topkwaliteit. Sigmatex Superlatex Semi-Gloss. De verf is namelijk goed afneembaar.


Sigma superlatex prijs

Daardoor is de verf ideaal voor nagenoeg alle muren en plafonds in huis. Kijk, daar heb je wat aan! Je bestelt het product en binnen de kortste keren staat het product bij je in huis. Dat scheelt meteen heel veel gesleep met een zware emmer. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Zoals de naam al doet vermoeden, is het een matte verf. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Je brengt de verf gemakkelijk zelf aan met een kwast of een roller. De muurverf is van zeer hoge kwaliteit en voldoet aan de hoogste eisen.


Sigma superlatex prijs

Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Goede prijs en snel leverbaar uit voorraad. Schilderen van min of meer poreuze (veelal steenachtige) ondergronden die voldoende droog en afgebonden zijn, zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, beton en vezelcement en het overschilderen van oude muurverflagen. Vraag het onze experts in verf en kleur. We denken graag met je mee.


Beschadigde verpakking is alleen vies aan de buitenkant de emmers zitten nog gewoon 1 vol. Een emmer boven op de pallet is kapotgegaan en heeft gelekt over alle emmers die hieronder stonden. Op zoek naar een kwalitatief beter product?


Voor een scherpere prijs ? Schrobklasse en dekklasse 1. Dit keurmerk bewijst dat deze verf tot de meest milieuvriendelijke keuzes behoort in de productcategorie binnenmuurverven. Geschikt voor stucwerk, baksteen, houten platen en beton. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen.


U kunt de muurverf zowel binnen als buiten gebruiken. Daarnaast kan de Superlatex Matt ook worden gebruikt als afwerklaag op glasweefsel. Of voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. Prijs per liter en liter. Klik hier om uw kleur te kiezen.


Glasweefsel systeem op onbehandelde minerale ondergrond - Verontreinigingen en ongerechtigheden verwijderen. Waar vind ik gratis producten? Op Marktplaats Gratis vind je een overzicht van alle gratis producten.


Het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts