woensdag 25 september 2019

Linnen kussenhoezen

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! U krijgt direct een bevestiging. Kussenhoezen op maat gemaakt!


Steeds vaker zien we woontextiel in linnen uitvoeringen in het interieur. Kies dan voor stonewashed linnen kussens. Deze kussenhoezen hebben een wat minder egale kleur wat een used look suggereert.


ML Fabrics biedt een prachtige collectie van linnen kussens, zijden kussens en velvet kussens met een natuurlijke blend. Of je nu een oosterse stijl, een Scandinavische stijl, een retro look of een modern interieur in huis hebt: je kunt er bijpassende kussens bij vinden. Denk aan kussentjes met glimmende pailletten, kussenhoezen met diverse patronen, grafische prints of licht linnen hoezen. De linnen kussenhoezen met volants Bari zijn van het merk House in Style. House in Style heeft een sfeervolle collectie.


Linnen kussenhoezen met volants. Met een passie voor mooie stoffen en interieur, hebben ze prachtige basics in rustige basis kleuren. Wij verkopen een gedeelte van de collectie sierkussens, kussenhoezen en plaids. Onze linnenlook kussenhoezenset voegt zachthei stijl en comfort toe aan uw woonkamer. Maar ook voor een linnen kussenhoes zit je bij Sierkussen.


Je vindt een ruim assortiment van verschillende Dutch Decor sierkussens, groot en klein. Of je nu zoekt naar roze linnen kussens of een groene linnen kussenhoes. Wees de eerste om “Verena - linnen kussenhoes ” te beoordelen Reactie annuleren. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. Leuke kussenhoezen en heerlijk zachte kussenslopen van hoge kwaliteit tegen lage prijzen vindt u bij hetlinnenhuis.


Linnen kussenhoezen

Haal vandaag nog die linnen kussenhoezen in huis. Bestel linnen mode bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Maak van jouw huis jouw thuis. Netjes afgewerkt met een blinde rits aan de onderzijde. Zacht en het linnen is degelijk sterk. Voor op je bank of extra op je bed. Een mix van materies en een origineel verwassen effect.


Linnen kussenhoezen

Ton sur ton ritssluiting in de naad. Gebruik deze kussenhoezen. Dit mooie stonewashed kussen in de kleur Naturel van Passion for Linen is gemaakt van 1 natuurlijk linnen. Door zijn washing voelt het extra zacht aan. Het kussen heeft een rand van franjes.


Lovely linnen kussenhoezen ! In ons ruime assortiment vind je luxe sierkussens en kussenhoezen in diverse stijlen, maten en kleuren, zoals groen, blauw en rood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts