dinsdag 10 september 2019

Lockerkast kinderkamer

Lockerkast kinderkamer

Dé vtwonen webshop van NL. Nú op voorraad dus snelle levering! Koop direct, vraag een offerte aan, of vraag onze adviseurs voor verder advies. Find locker kopen vandaag!


Lockerkast kinderkamer

Grote lockerkast kinderkamer. Een andere grote locker die perfect is voor de kinderkamer , is van het merk BePureHome. Deze kledingkast heeft vier deuren met daarachter legplanken. De lockerkast is gemaakt van metaal en past daarmee perfect in de stoere kinderkamer. Nog een merk met grote lockerkasten is Timzowood Living.


Een oude lockerkast is een heel mooi meubelstuk voor in de kinderkamer. Op vtwonen vind je de leukste tweedehands lockers. Vintage lockerkast in de kinderkamer. Je kunt ze gebruiken als boekenkast, kledingkast of gangkast.


Bovendien geven ze iedere ruimte in huis iets extra’s. Zo’n kleine turquoise lockerkast doet het bijvoorbeeld heel goed in de kinderkamer. Door de robuuste uitstraling staat een lockerkast super stoer op de kinderkamer.


Of je hem nou als kledingkast, boekenkast of nachtkastje gebruikt. En door de slotjes bewaart je kind al zijn grootste schatten achter slot en grendel. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Een lockerkast voegt het industriële gevoel toe aan je huis. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Je kunt lockerkasten gebruiken als kledingkast, nachtkastje en natuurlijk ook gewoon als opbergkast.


De meest voorkomende lockerkasten zijn hoog en smal. Kijk daarom of de spullen die je erin kwijt wilt ook daadwerkelijk passen in een lockerkast. Beide deuren van de kast hebben een verticale V-groef lijn en metalen grepen.


Lockerkast kinderkamer

Welkom op de website van Locker. U kunt bij ons (bijna) alle garderobekasten, lockerkasten en lockers kopen. Ze zijn uit voorraad leverbaar en worden gratis bij u afgeleverd (vanaf € 50- ex btw).


In onze webshop vindt u een breed aanbod aan lockerkasten , garderobekasten, schoolkluisjes, garderobebanken en andere toebehoren voor een complete kleedkamerinrichting. Kies de ideale lockerkast. Vergelijk kinderkamer meubels. Grootste keuze op Beslist.


Lockerkast kinderkamer

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ook erg leuk voor een stoere kinderkamer. Kijk voor hangkleding bijvoorbeeld naar een lockerkast van het merk Woods. De kast heeft alleen legplanken, geen hanggedeelte.


Maak een lockerkast persoonlijk door de naam van je zoon of dochter op de kast te plakken of schilderen. Laat voor nonchalante look de deur van een lockerkast een stukje open. Lockerkasten passen perfect op een hippe kinderkamer.


Een industriële lockerkast past in iedere woning. Met een industriële lockerkast geeft je een stoere en hedendaagse look aan je interieur! Bij Giga Meubel hebben wij zwarte lockerkasten , witte lockerkasten en lockerkasten in de kleuren groen, blauw en grijs. De Basic locker serie is gemaakt van staal en u heeft de keuze uit afdelingsbreedtes en verschillende vakhoogtes. De deurtjes kunt u kiezen in een dichte.


Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Een stoere lockerkast met een klassieke kluiskast look: dat is de Cas van het merk Woood. Deze kast is gemaakt van metaal met een geleefde uitstraling. Achter de lockerdeur zitten legplanken waarop je veel op kan bergen.


De Cas lockerkast is ook beschikbaar in een 3-deurs model. Kasten hebben wij in alle soorten en maten. Vooral opbergkasten zijn een aanwinst voor iedere ruimte.


Bekijk ons aanbod en bestel deze handige opbergers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts