dinsdag 17 september 2019

Plamuur 2 componenten

Bespaar tot wel via kiesproduct. Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Door een ingenieus mengsysteem kun je het direct aanbrengen op de reparatieplek.


Gaten, ongelijkheden of houtrot kunnen handig met plamuur worden geëgaliseerd. Den Braven Zwaluw Repox is ook verkrijgbaar in een sneldrogende versie namelijk Den Braven Zwaluw Repox Fast.

Om kleine of grote gaten te vullen kun je gebruikmaken van plamuur met of zonder verharder. Onze -componentenplamuur is goed geschikt voor metaal en polyester. Door ze vlak voor gebruik samen te voegen kun je daar goed mee werken.


Tip: maak niet te veel - componenten plamuur tegelijk klaar. Het product heeft een korte. Vraag ons voor persoonlijk advies! De zogenaamde componenten plamuur gebruik je voor de grotere gaten.


Bij dit type moet je zelf de twee componenten , te weten het plamuursel en een verharder, in de juiste verhouding mengen.

Muren glad maken en scheuren in muur repareren? Epoxy plamuur is een extra sterke componenten plamuur en wordt veel gebruikt voor beschadigingen aan boten. MoTip 2K metaal plamuur is een speciale plamuur met aluminium pigmenten voor het voor het egaliseren van oneffenheden in grote oppervlakken. Deze metaalplamuur van MoTip is te gebruiken op metaal, aluminium, hout, beton en polyester.


Door de toevoeging van aluminium pigmenten, zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. Metaalplamuur is elastisch en zeer goed schuurbaar. Den Braven biedt een complete range van vulmiddelen aan voor intern en externe toepassing. Technologieën op basis van acrylaat, polyesters en epoxy, zowel 1-compenent als - componenten met ieder hun specifiek karakter en toepassing. Voordat je gaat plamuren moet je eerst wel een grondverf aanbrengen.


Dit is voor de hechting van de plamuur. Indien er grote gaten of barsten worden geconstateerd dan moet je een componenten plamuur toepassen. Wanneer je grote barsten hebt gezien of grote gaten dan moet je een componenten plamuur gebruiken. Volledig waterdicht - Geen krimp - Goed schuurbaar - Wit van kleur Epoxy kneedpasta voor staalsterke reparaties - componenten epoxy kneedpasta voor snelle maar sterke reparaties. Epoxy plamuur heeft een hoge watervastheid en uitstekende hechting op hout, staal, aluminium, polyester en epoxy.


Geschikt voor onder en boven de waterlijn. Toepasbaar bij metaal, hout, beton, polyester en alluminium. Wij leveren dit product vanuit partijhandel. Presto valt onder het merk Motip.

Wij hebben dus verschillende soorten! Epoxyplamuur liter set - scherpe prijs epoxy plamuur. Plamuur Op deze pagina allerlei soorten plamuur voor hout en metaal. Polyester plamuur, componenten plamuur , staalplamuur, houtplamuur, Jansen plamuur , lakplamuur. Maar ook Toupret producten zoals toupret stopverf.


Renoflex producten zoals Renoflex oranje en Renoflex groen. Kortom , voldoende plamuren en toebehoren ! Eén- component , vaak in een tube of uit een plat blikje. Deze plamuur wordt vooral nog wel op hout gebruikt, kan eventueel ook op staal, maar dan alleen na een roestwerende primer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts