donderdag 26 september 2019

Rechthoekige kuip

Robuuste hygiënische kuipen. Leverbaar in verschillende soorten en maten. Vraag online een offerte of bestel direct in onze webshop. Inhoud: 1 en liter. Een rechthoekige speciekuip is niet alleen handig om specie in aan te maken, je kunt deze ook gebruiken voor jouw tuinierklus om er aarde, zand of planten in te doen.


De GAMMA bouwemmer is multifunctioneel.

Je kunt hem gebruiken voor het afvoeren van bouwafval, maar ook voor het vervoeren van zan aarde of water. Rechthoekige kuipen voor diverse doeleinden! Voederbak, waterreservoir en nog veel meer! Stevige kunststof kuip tot wel 1liter.


Met de Speciekuip rechthoekig liter zwart heeft u een handig hulpmiddel in handen om specie aan te maken en te verplaatsen. De speciekuip heeft ergonomische handvatten waardoor u deze makkelijk kunt verplaatsen. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Multifunctionele flexibele stevige kuip van 1liter die te gebruiken is als waterbak voor een waterornament en wanneer er gaten in geboord worden, zelfs als kweek- of plantenbak. De kuipen zijn helemaal zwart, er staat geen witte tekst op.

Kleur: zwart JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Deze uit gerecycled kunststof vervaardigde kuip zal bij levering een penetrante plastic geur afgeven. Gegalvaniseerd rooster als afsluiter op een kuip die als waterreservoir wordt gebruikt van een waterornament. Dit rooster past precies in een rechthoekige kuip 1liter. Kleine kuipen tot liter Kleine kuipen tot liter worden vaak gebruikt als speciekuip, plantenbak of mengkuip.


De kleine kuipen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Dan kunt u in deze kuipen het bouwafval verzamelen en afvoeren. Ook uitermate geschikt voor het aanmaken en bewaren van mortel, metselspecie en lijmen. Deze producten kenmerken zich door de perfecte combinatie van echte boter en verse ingrediënten. Prime-line hoekbak Met Prime-line bieden wij een modern, recht model in lichaamsvriendelijk sanitair.


Mist er nog iets in uw tuin? Kies voor een authentieke regenton of kuip van Meuwissen Agro. Verkrijgbaar bij Warentuin. De meeste kunststof kuipen worden gebruikt als plantenkuip, plantenbak of boomkuip. Door de sterke kwaliteit en verschillende afmetingen is er voor iedere plant een kuip te vinden.


Kunststof rechthoekig bakken op maat en standaard Damme Kunststoffen is producent en leverancier van kunststof bakken in alle maten. Voordelen van de Damme Kunststoffen Hdpe bakken. Licht in gewicht in vergelijk met gecoat staal.


Makkelijk schoon te maken.

Voldoet aan de CPR-richtlijnen. Iedere bak kunnen wij uitvoeren met poten, aftapbakje, doorvoeren of (gescharnierd) deksel. Ook mogelijk is een maatverdeling of grondplaat (tegen drijven).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts