vrijdag 27 september 2019

Raamhor plisse

Energiebesparen Duurzame Keuze! Goedkoper Dan In De Winkel. Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Verminder uw Allergische Klachten bij Pollen.


Leef comfortabel, Bestel snel! Zoek je nieuwe Plisségordijnen? Bestel gordijnen gemakkelijk en snel op beslist. De hor is in verschillende maten verkrijgbaar, ook voor grote dakramen.


Een hor voor ramen in een schuin dak is net zo makkelijk in gebruik als een raamhor voor ramen die naar binnen of naar buiten draaien. Vaak heeft een hor voor de toepassing in een dakraam dezelfde werking als een raamhor in andere ruimtes. De hor plissé raam is bestand tegen elk weertype zoals win hagel en regen.


De plissé raamhor blijft in prima conditie. Hoe berg ik mijn horren op? U kunt de plissé horraam eenvoudig zelf verwijderen. Omdat een hor perfect moet sluiten om deze goed te laten werken wordt het Plisse raamhor de luxe compleet op maat gemaakt voor u. Het hor is gemaakt in een plisse vorm, waardoor deze als een harmonica in elkaar vouwt wanneer u deze omhoog trek. Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies.


Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. Uw verder gebruik van onze webwinkel. Het systeem staat niet onder spanning van een veer, zodat de hor niet open kan schieten. Wij leveren de horren op maat, zodat plaatsing van de hor zeer snel en eenvoudig is. Daarnaast is deze raamhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de raamhor open en hij blijft staan op de gewenste stand.


Je schuift deze hor daarna weer terug voor je raam. Vaste hor voor raam of inklemhor Het gaas in deze raamhor zit opgespannen in een frame. Of bezoek één van onze winkels.


Ontdek Plissegordijnen van AA-Kwaliteit. Nu met Gratis verzending en Jaar Garantie! Vind plisse horren het nu op Kensaq. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


De vaste raamhor plisse is een stijlvol product voorzien van een aluminium frame. Dit frame is een U profiel, waarbij aan de binnenzijde van het U profiel, het binnenwerk zich beweegt. Dankzij de geïntegreerde trekbalken is het product simpel en eenvoudig met de hand te bedienen, waarbij de bediening altijd van boven naar beneden of van beneden naar boven is. Door de combinatie van een wit geplisseerde verduisteringsdoek met warmte werend aluminiumfolie en geplisseerd polyestergaas is de duoplissé raamhor is een ideale toevoeging aan de slaapkamer. Een plisse raamhor is de perfecte raamhor als je van praktisch en elegant houdt.


Het voordeel van een plisse raamhor is dat het gemakkelijk te bedienen is en niet onder spanning staat. Je kunt een plisse raamhor in elke gewenste stand openen of sluiten, zonder dat de raamhor terug schiet zoals bij een rolhor het geval is. Met onze raamhor zelfbouwsets weet u zeker dat de hor past in uw raamkozijn. Voorzet- raamhor onderdelen. Als een onderdeel van uw raamhor stuk is gegaan, hebben wij een breed assortiment aan vervangende onderdelen.


Houd vliegen buiten de deur met de plisse hordeur, raamhor of inzethor van Luxaflex of Label 65! Bezoek onze showrooms of bestel direct online! Een raamhor is de manier om frisse lucht in huis te krijgen en insecten buiten te houden.


De raamhorren zijn op verschillende manieren te monteren. Zoals met een rolsysteem, hiermee kun je de raamhor eenvoudig omhoog en omlaag bewegen, ook wel rolhor genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts