vrijdag 30 augustus 2019

Traagschuim kussen

Comfortabel kussen traagschuim. Groot assortiment, goed advies en laagste prijs. Traagschuim hoofdkussen, zitkussen of kniekussen. Grootste assortiment en laagste prijs. Hard of zacht en in hoogte verstelbaar.


Passend voor elk type slaper.

Koop nú op maat of per plaat. Beste prijs en service garantie. Het traagschuim kussen is al jarenlang verkrijgbaar, waardoor er inmiddels verschillende afmetingen en varianten beschikbaar zijn.


Een kussen van traagschuim kent een aantal belangrijke voordelen. Het kussen is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van een bepaald type schuim. We spreken ook wel van visco of astronauten schuim.


Een traagschuim kussen past zich geheel aan uw. De samenstelling van dit traagschuim hoofdkussen zorgt ervoor dat het een optimale combinatie is tussen ondersteuning en comfort. Nadelen van traagschuim kussens.

Aanpassingstijd: een memory foam of traagschuim kussen heeft tijd nodig om zich te vormen naar uw hoofd en uw nek. Als u tijdens uw slaap van slaappositie verandert heeft het kussen altijd even tijd nodig om zich aan te passen. Hierdoor krijgt u in nooit direct een optimaal comfort.


Wanneer je op een traagschuim kussen ligt, vormt het kussen zich langzaam naar je hoofd. Wanneer je je hoofd daarna van het kussen haalt, neemt het traagschuim vervolgens weer langzaam zijn originele vorm aan. Vind jouw traagschuim kussen voor een scherpe prijs.


Een hoofdkussen en dus ook een traagschuim kussen is natuurlijk een investering voor een langere tijd Je slaapt immers wel vijf tot zes jaar dagelijks op dit kussen. Het is daarom ook niet verkeerd om hier in je budget rekening mee te houden en de aankoop als een lange termijn investering te. De vorm van het kussen is vast en kan dus niet veranderd worden door te vouwen of inhoud eruit te halen. Een voordeel is dat opschudden niet nodig is en dat een goed passend traagschuim kussen je hoofd en nek optimaal zal ondersteunen.


Kussen voor pijnlijk stuitje. De stuituitsparing in dit traagschuim stuitkussen zorgt ervoor dat het gebied rond het zitvlak met het stuitje vrij komt te liggen. Ik heb meer last van mijn rug en loop nu na een week proberen bij de fysio rond. Ik raad het kunnen dus niet echt aan - al is de prijs er wel naar.


Vanaf € 12- Onze ergonomische hoofdkussens bieden optimale ondersteuning en comfort en zijn speciaal ontworpen om uw hoofd-, nek- en schouders te ontlasten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hoofdkussens met alle soorten vulling.


Dit is zeker één van de beste kussens voor zij- en buikslapers.

Eigenschappen van traagschuim kussens. Dat kan ongeveer tot seconden duren. Daarnaast wordt traagschuim zachter door lichaamswarmte. Alle Spaanse kussens beschikken over een luxe extra tijk voorzien van een rits.


De Tencel kussenslopen zijn eveneens hypoallergeen, bieden de hoogste vochtopname en zijn waterproof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts