dinsdag 20 augustus 2019

Knikarmscherm marbella

Breed Assortiment Knikarmschermen. Stel Zelf Eenvoudig Samen. Vind Direct Prachtige Knikarmschermen voor Uw Woning. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Vraag online een offerte aan.


Reserveer online, laagste prijzen.

Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Marbella is beoordeeld met een 4. Ook is de keuzevrijheid in uitval, doekdessins, omkastingskleur en de bedieningswijze en -zijde onbeperkt binnen de beschikbare mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat dit knikarmscherm geschikt is voor breedtes tot wel meter!


Dat is toch de helft breder dan bijvoorbeeld de Palma. Een extra zwaar en stabiel zonnescherm met oog voor vormgeving en detail? De knikarmschermen zijn te bedienen elektrisch bediend d. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Altijd de laagste prijzen online. Grootste aanbod tuinartikelen. Dit kan worden gerealiseerd doordat er gebruik gemaakt wordt van de zogeheten 3-buis technologie. Zo kunt u op grotere terrassen zorgen voor voldoende schaduw en beschutting.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Fraaie belijning en ronde accenten geven de ‘finishing touch’. Valt er over smaak te twisten? De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels.


Door deze constructie is het mogelijk om meerdere montagesteunen te plaatsen. Dit scherm is in maatwerkuitvoering te koppelen tot liefst meter! De uitvoering is inclusief doekgoot zodat het doek extra beschermd wordt.


Hierdoor is dit knikarmscherm uitstekend voor een grote breedte en uitval. Door de extra draagbuis is het mogelijk om meerdere montagesteunen te bevestigen. Het scherm is te koppelen tot een scherm van slechts meter lang. Met een knikarmscherm op maat kunt u jarenlang genieten van de perfecte bescherming tegen de zon. Om de juiste knikarmscherm te kiezen tussen de vele mogelijkheden is het belangrijk om u goed te laten informeren door een vakspecialist die naar u luistert.


IntraSol staat al jaar voor kwaliteit in knikarmschermen en andere zonwering. Ons knikarmscherm rolt wel uit, maar wanneer we het inhalen gaat dat met een interval stukje uit stukje in stukje uit stukje in.

Dat kan met het buizen scherm type cassette marbella. De cassette marbella onderscheidt zich door de extra stalen draagbuis,waaraan de knikarmen bevestigd zijn. Door deze techniek is de cassette marbella bij uitstek geschikt voor een grote breedte en uitval.


Vanaf € 65⭐ Knikarmschermen op maat gemaakt A-kwaliteit Leverbaar in open of gesloten cassette Meer dan 1kleuren Bestel nu online! Knikarmschermen behoren tot de overkoepelende term zonneschermen en worden gekenmerkt door het vrijwel horizontaal gespannen doek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts