dinsdag 20 augustus 2019

Ophangen van schilderijen

STAS is producent en de specialist in schilderij ophangsystemen met jarenlange ervaring! Schilderijophangsystemen webshop. Ontdek ons aanbod en bestel online!


Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! Shop Vans tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting!

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Leg het schilderij weg en bekijk van een afstand de markeringen. Beoordeel het resultaat en teken indien nodig op een andere plek nieuwe lijntjes, net zo lang tot je tevreden bent.


Gum de potloodlijntjes uit als je klaar bent met het ophangen van het schilderij. De vraag is vaak niet of je een schilderij op wilt hangen, maar vooral waar je het schilderij dan gaat hangen. Zodra je spijkers in de muur gaat slaan is het lastig om dit achter af nog te corrigeren.


Snel en eenvoudig een schilderij ophangen.

U wilt een schilderij ophangen op een veilige manier. Wanneer u kiest voor een Artiteq schilderij ophangsysteem, maakt u een goede keuze waar u op lange termijn van zult profiteren. Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een rail die u monteert op wand of plafon ophangdraden en haken. Een zwaar schilderij ophangen. De eenvoudigste manier om een schilderij aan de muur op te hangen, is door een spijkertje in de muur te slaan.


Lijsten met een gewicht van meer dan kg worden als te zwaar beschouwd om zonder de juiste. Hieronder worden tips gegevens over hoe je een schilderij het beste kunt ophangen en waarmee je rekening zou moeten houden. Bekijk nu de schilderij ophangen tips. Tip 1: denk goed na hoe je het schilderij wilt ophangen.


Een veel voorkomende fout is dat mensen als een kip zonder kop hun schilderij ophangen. Als je meerdere schilderijen naast elkaar hangt, hang ze dan allemaal op de hartlijn. Dat wil zeggen op de lijn die door het hart, het midden van de schilderijen gaat. Deze manier van ophangen is minder voorspelbaar dan alle onderkanten of bovenkanten gelijk. Mooi is twee schilderijen met dezelfde lijst naast elkaar.


Waarom kiezen voor een schilderij ophangsysteem?

Het schilderij hangt stevig vast en kan op ieder gewenst moment opgeschoven worden naar een andere plek aan de muur, zonder opnieuw gaten in de muur te maken. Bij het ophangen van een schilderij gaan veel mensen echter de fout in. In deze blog lees je de ideale hoogte voor jouw schilderij ! Hoe hoog moet ik mijn schilderij ophangen ? Als u deze ophangrail van Ikea heeft aangeschaft en u wilt zwaardere schilderijen ophangen dan kunt u bij ons losse ophanghaken en twister perlonkoorden bestellen die ook in de rail van Ikea passen. Foto’s en schilderijen veilig ophangen met een STAS schilderij ophangsysteem.


U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw schilderij onverwacht stuk gaat, dit gaat ons STAS schilderij ophangsysteem tegen. De vraag naar een betrouwbare wijze van ophangen neemt elk jaar toe. Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online.


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Korting op Vans Collectie. Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken. Alle producten zijn elegant en nauwelijks opvallend.


De ophangrailsen van Artiteq zijn gemaakt van aluminium en hebben een hoogwaardige kwaliteit zodat u er jaren plezier van kunt hebben. Neem gerust een kijkje naar onderstaande ophangrailsen en koop online via onze webshop. Artiteq garandeert een veilige, maar ook flexibele manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen. Het ophangen van kunst en het inrichten van uw muren kan op verschillende manieren. Dit zijn op zich geen opvallende schilderijen , ze zijn flats van kleur tegen een hele licht muur, maar toch valt het op door de manier waarop het is opgehangen : Een stel schilderijen groeperen.


Wij verkopen ophangsystemen voor montage aan het plafond en aan de wand. Dit geschilderde vlak achter de schilderijen zorgt ervoor dat je aandacht meteen die kant op gaat. Welkom op de webshop van KUNSTOPHANGEN, uw deskundige en betrouwbare partner wanneer u uw kostbare kunstwerken flexibel, mooi en veilig wilt ophangen bij u thuis, op kantoor of waar dan ook. Eenmaal een makkelijk schilderij ophangsysteem gemonteer hoeft u daarna nooit meer te boren wanneer u wilt gaan wisselen. Vaak is het hart van het schilderij op ooghoogte, maar in bijvoorbeeld de zitkamer is dat erg laag, omdat je er ook regelmatig loopt.


Houd het dan in het midden van ooghoogte bij staan en ooghoogte bij zitten. Zorg ervoor dat de boven- of onderkanten van alle schilderijen in een ruimte op gelijke hoogte hangen. Een simpel en betrouwbaar alternatief voor spijkers en schroeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts