donderdag 22 augustus 2019

Uithangbord smeedijzer

Bestel dan hier online, nu zonder verzendkosten. Bij ons koop je niet bij de tussenpersoon maar direct bij de fabrikant, incl. Alle mogelijk combinaties! Ontwerp uw eigen advertentie.


Uithangbord smeedijzer

Al onze naamborden en uithangborden zijn duurzame producten die op ambachtelijke wijze worden gemaakt. Bij elk naambordje heeft u verschillende mogelijkheden om het naar eigen inzicht in te delen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf het lettertype kiezen en uiteraard de kleur. Sommige naamborden bieden volledige vrijheid qua invulling.


Wij leveren smeedijzeren uithangborden Menu. Ook de kleur tekst kunt u bepalen. Smeedijzeren uithangborden.


De smeedijzeren modellen zijn namelijk eerst verzinkt en hebben vervolgens een poedercoat-behandeling ondergaan, waardoor een goede weersbestendigheid gewaarborgd is. Verschillende uithangborden. Voor beide materialen is gekozen voor een sterke en hoge kwaliteit staal en rvs. Ambachtelijke uithangborden. De ambachtelijke uithangborden zijn gemaakt van staal in de kleuren zwart, blauw en groen en voorzien van een roestbestendige poedercoating.


Uithangbord Ovaal Zwolle Blauw. Vind uithangbord op Marktplaats. Bestel bij ons ook uw briefplaat, huisnummer, deurbel en anti inbraak beslag. Naambord en naamborden van hout en smeedijzer. Dit naambordje word in onze eigen werkplaats gemaakt, volbad verzinkt en voorzien van een dubbele poedercoating.


Uithangbord smeedijzer

Daarnaast zijn onze naambordjes en naamplaten versierd met franse lelies, krullen en landelijke ornamenten. Bent u specifiek op zoek naar een metalen huisnummerbor aluminium naamplaat, gietijzeren naambordje of smeedijzeren uithangborden voor naast de voordeur dan slaagt u direct in onze pagina met landelijke uithangborden. Heel mooi en groot nostalgisch smeedijzeren reclamebord.


Profiteer van Gratis Verzendig. Onze klanten waarderen ons met een 8. Spandoeken, Borden, Posters va. De grootste collectie uithangborden uit eigen productie. Wij hebben zowel uithangborden voor bedrijven als particulieren en van Leistenen uithangbordjes tot RVS uithangborden. Heeft u een bedrijf en wilt u goed zichtbaar zijn op een fraaie en sprekende manier?


Uithangbord smeedijzer

Dan is een uithangbord van smeedijzer een idee. Smederij van Baars denkt met u mee om een passende oplossing te vinden. Een nostalgisch uithangbord aan een paal, of een authentiek gevelbord. We hebben nu gietijzeren uithangborden met volgbordjes. De uithangborden worden veelal aan beide.


U kunt ook uw uithangbord zonder volgbordjes kopen. Mocht u later nog een kindje komen kunt altijd een volgbordje nabestellen. Volgbordjes zijn € 2p.


Uithangbord smeedijzer

Uw uithangbord gaat eerst door een zinkbad waardoor roestvorming wordt vermeden. Vervolgens krijgt uw bord een poedercoating in de kleur zwart, groen of blauw. Onze nostalgische uithangborden worden niet vinyl beletterd maar heel mooi met witte verf erop gebracht. Dit geeft uw uithangbord de uitstraling die u mag verwachten!


De Smederij Nibbixwoud Siersmederij in het hart van West-Friesland De smederij is al meer dan jaar gespecialiseerd in het ambachtelijk vervaardigen van sierhekwerken, inrijpoorten, balkonhekken, nostalgische tuinverlichting en tuinmeubilair, maar ook smeedijzeren bedden, gordijnroedes, spiegels, en zo meer. Bestel hier exclusieve naamborden, huisnummers en uithangborden met van uw eigen naam en huisnummer. Onze naambordjes en huisnummer-bordjes zijn leverbaar in vele.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts