vrijdag 16 augustus 2019

Orthopedisch hoofdkussen

Hoofdkussen voor een Buikslaper? Overtrekken, Hoeslakens en meer! Comfortabel en orthopedisch hoofdkussen. Orthopedisch hoofdkussen en kniekussen. Hard of zacht en in hoogte verstelbaar.


Passend voor elk type slaper. Als je op zoek bent naar een nieuw orthopedisch hoofdkussen dan is het belangrijk dat je goed rekening houdt met de klachten die je hebt. Er zijn diverse orthopedische kussens verkrijgbaar. De ergonomische kussens in ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materialen en hebben bovendien andere afmetingen. Dit orthopedisch hoofdkussen kenmerkt zich door het gebruik van zeer comfortabel thermo traagschuim.


Dit materiaal, oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart en ziekenhuizen, reageert op uw lichaamswarmte. Hierdoor vormt het zich exact naar de contouren van uw lichaam en ontlast de drukpunten. Het beste gezondheidskussen voor de beste prijs.


Orthopedisch hoofdkussen

Aangeraden door fysiotherapeuten en sporters! Het maakt niet uit of je een rug-, buik- of zijslaper bent met dit Memory Foam kussen slaap je altijd goed. Het orthopedisch hoofdkussen biedt de nek de juiste ondersteuning waardoor uw wervels tijdens het slapen in de juiste positie blijven en uw spieren volledig kunnen ontspannen. Deze twee eigenschappen zorgen ervoor dat het kussen een ideale oplossing is bij hoofdpijn, nekklachten en schouderpijn.


Ontdek in ons uitgebreide aanbod welk hoofdkussen voor u het meest geschikt is. Wat is een orthopedisch kussen? Een orthopedisch hoofdkussen is een kussen dat een andere vorm heeft dan een normaal kussen.


Orthopedisch hoofdkussen

Deze aparte vorm zorgt ervoor dat wanneer je gaat slapen je hoofd en nek in één lijn is met de ruggenwervel. Hierdoor lig je in een gezonde houding en voorkomt het kussen dus nekklachten. Het gebruiken van een correct gevormd hoofdkussen alleen, kan onvoldoende zijn voor een vredige en verkwikkende slaap.


Een kussen zonder ondersteunende kern kan ofwel te zacht zijn (te weinig ondersteuning), of te hard (te weinig comfort). Een goed orthopedisch kussen geeft de juiste ondersteuning en houdt het hoofd op zijn plaats. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Spaanse hoofdkussens en kussenslopen.


Orthopedisch hoofdkussen

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Mocht je het juiste kussen voor jou als zijslaper nog niet gevonden hebben, staan we van 09. Door gebruik te maken van een traagschuim hoofdkussen kunt u nek- en schouderklachten voorkomen. Alle kussens voor zijslapers.


Doordat een traagschuim kussen zich vormt naar de ligging van uw hoofd en nek kunt u van een optimale en gezonde nachtrust genieten. Het kussen van Quiesco is de topklasse voor goed en gezond slapen. Quiesco is al meer dan jaar specialist in hoofdkussens die zorgen voor een gezonde slaappositie. Wij bieden een kwaliteitsproduct aan waarvan wij overtuigd zijn dat het je een oplossing kan bieden.


Het belang van een hoofdkussen bij nekklachten Nekklachten door een slecht hoofdkussen. Een hoofdkussen is belangrijk voor een gezonde en goede nachtrust. Veel mensen slapen op een slecht hoofdkussen en krijgen daardoor nekklachten of nekpijn. Ook bij de keus voor de juiste matras is dit belangrijk. Bij de keus voor het juiste hoofdkussen is je favoriete slaaphouding belangrijk.


Een Optimale Nachtrust met een Auping Kussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts