woensdag 28 augustus 2019

Knit factory plaid

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Alle plaids vind je op beslist.

Bestel simpel jouw woondekens online. De gebreide plaids geven een decoratieve touch aan uw bank, fauteuil of loungeset en de dekens zijn comfortabel en warm voor als het ’s avonds afkoelt. Gebreide plaids met comfort. U kunt de wollen plaid natuurlijk ook stiekem meenemen naar de woonkamer en er lekker knus onder kruipen op de bank, wanneer het ’s avonds kouder wordt. Leg de gebreide bedsprei over het voeteneinde van uw bed en u heeft nooit meer koude voeten.


Dan wordt je gebreide plaid nog dezelfde dag, gratis verstuurd. Deze authentieke, bruinrode woondeken, gemaakt van wol en acryl, is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. Van neutraal beige en lichtgrijs tot opvallend framboos- en okerkleurig, er is een passende tint voor iedere woonstijl.

Door het fijne breiwerk in combinatie met het gestreepte breimotief langs de zijden is dit sierkleed een decoratief element voor uw bank of hocker. Hoe uniek al het beddengoe badtextiel, keukentextiel en de gebreide woondecoratie ook is, de bijzondere interieuraccessoires hebben het één en ander gemeen. De onverwoestbare kwaliteit bijvoorbeeld.


Kies uit producten vanaf € 699. Ontdek ons unieke assortiment plaids. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. En bestel je voor 15:uur?


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Deze plaid is een smaakvolle toevoeging aan uw interieur en een musthave voor koukleumen. De juiste accessoires zijn onmisbaar in je interieur, ze geven warmte en sfeer aan elk hoekje in je huis.


Ze zijn hierdoor zowel decoratief als veelzijdig. Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Dit olijfgroene sierkleed is een modieus detail in uw interieur, zowel binnen als buiten.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het kleed is uitsluitend leverbaar in de. Hiervoor maakt dit bijzondere merk uitsluitend gebruik van natuurlijke, duurzame en sterke materialen. Vandaag bestel morgen in huis!


Mooi als accessoire, heerlijk als deken. Voor als het buiten afkoelt op die late zomeravond. Of als u op een koude winteravond lekker knus op de bank kruipt. En het relaxen kan beginnen! Deze gebreide keukendoek doet herinneren aan het pompdoek uit grootmoeders tijd.


De keukendoek is duurzaam, kleurecht, krimpvrij en elastisch. Zeker als u deze fraaie sierdeken combineert met de kussens uit deze collectie. Knit factory plaid en kussen roze. Is seizoen voor sier gebruikt excl.


Verzendkosten euro samen. Plaid 130x1kussen 50xz. Nieuwprijs was 1euro 2e.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts