maandag 19 augustus 2019

Keuken wandpanelen

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!


Vestigingen door heel Nederland.

Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. Brugman biedt een grote Keukencollectie aan.


Welke stijl je keuken ook heeft - modern, landelijk of minimalistisch - bij ons vind je wandpanelen de altijd passen bij je keukenstijl. Onze acrylaat keukenachterwand heeft een poriënvrij, glad oppervlak en is eenvoudig schoon te houden. Dit hoogkwalitatieve materiaal is redelijk krasgevoelig, dus kijk uit met staalwol of schuursponsjes.


Wandpanelen en plafondpanelen kopen bij HORNBACH. Op een wand kun je behang aanbrengen maar het kan ook erg mooi staan als je er wandpanelen op aan brengt.

Kies voor vochtwerende wandpanelen om je badkamer of keuken een snelle metamorfose te geven. Zorg wel voor goede ventilatie in de ruimte om de wandplaten zo mooi mogelijk te houden. Waterbestendige wand- en plafondpanelen voor badkamers en keukens Dumapan is ons standaardgamma van watervaste wand- en plafondpanelen uit kunststof.


Door hun waterbestendigheid zorgen Dumapan-panelen voor een duurzame wand- en plafondbekleding, vooral in vochtige ruimtes. Achterwand keuken kopen bij GAMMA. De kunststof wandpanelen zie je steeds meer omdat ze nu echt mooi, waterdicht en zeer divers in kleur en reliëf zijn. Een achterwand bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Met een achterwand voor uw keukenwerkblad maakt u uw keuken dan ook helemaal af.


Bij GAMMA heeft u keuze uit achterwanden in diverse stijlen. Van zwarte, witte of grijze hoogglans achterwanden tot aluminium of berken decopanelen. Op zoek naar een alternatief voor de bekleding van wanden en plafonds? De decoratieve wandpanelen van Dumaplast zijn waterbestendig en onderhoudsvriendelijk.


Let op: We raden aan om uit voorzorg een hittebestendige plaat achter de kookplaat te plaatsen om uw kunststof keuken achterwand tegen extreme hitte te beschermen. In een aantal keukens heb ik de spatwand van aluminium gezien. Vooral in en strakke, moderne keuken kan het een oplossing zijn.


Ook in een landelijke keuken is deze achterwand goed te passen. In combinatie met een fornuis kan het net de goede combinatie opleveren. Als u een keuken gaat kopen is dit zeker een optie om te nemen.

Hier laten wij zien hoe je ons nieuwste materiaal Pimp Solid als keuken achterwand bevestigd. Kijk op onze website pimpyourkitchen. Ook zien we de botanische trend zijn intreden doen in de keuken. Planten zijn immers nog altijd hot! Er komen steeds nieuwe praktische oplossingen voor kruidenpotjes om het groen in je keuken te halen.


Bent u op zoek naar een snel en modern alternatief voor dure tegels? U bent niet langer tevreden met de bestaande tegels aan de muur? Dan zijn dit de producten waar u naar zoekt! D wandpanelen zijn de nieuwste interieurtrend voor muurbekleding.


Onze betaalbare en eenvoudig te monteren wandpanelen zijn de oplossing. Wilt u iets anders dan schilderwerk of behang? U kunt naar keuze een gehele muur of een deel daarvan bekleden. In dit blog geven we je een aantal voorbeelden en ideeën om gebruik te maken van HPL, alupanel of plexiglas wandpanelen.


Kunststof wandpanelen bieden de ideale uitkomst om een ruimte snel en betaalbaar een nieuwe, strakke uitstraling te geven. Geef uw huis een make-over! Met plakhout kunt u heel eenvoudig de muren bekleden. En plakhout is gemaakt van echt hout waardoor het een echt mooi effect geeft. In een moderne, professionele keuken bekleed een keukenwand de plekken met elektrische toestellen en kranen, omdat inox hitte- en waterbestendig is.


Bovendien is het ook brandwerend. Met het juiste keukenwerkblad maak je je keuken helemaal af. Kies een materiaal dat helemaal voldoet aan jouw eisen en dat bestand is tegen de mate van gebruik. Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken.


De achterwand - ook wel keukenwand of backsplash genoemd - is bepalend voor het uiteindelijke aanzicht van de keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts