maandag 26 augustus 2019

Spiegel met tekst

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bestel hier een voordelige Spiegel bij Megadump. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Verfraaien van uw huis met Spiegels. Ruim assortiment online bestellen!


Spiegel met tekst

De bedrukte spiegel met tekst is al jaren een heel populair kado bij ons in de winkel. Grappig om te geven, leuk om te krijgen, en hij is nog funktioneel ook. Laat een spiegel graveren met een eigen persoonlijke tekst. Bestellen is heel eenvoudig: kies onderstaand een model spiegel , kies daarna het formaat en het gewenste lettertype.


In de vervolgstappen voegt u eenvoudig de tekst toe. Laat eenvoudig een spiegel graveren via Spiegelgraveren. Gedenkteken spiegel met tekst en paardenbloemen.


Spiegel met tekst

Voor veel mensen is het hebben van een gedenkteken een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Al onze spiegels kunt u laten graveren met een persoonlijke tekst , dit kan een gedicht zijn, maar bijvoorbeeld ook de tekst (en afbeelding) van een geboortekaartje. Voor een huwelijk kunt u deze laten graveren met de namen van het bruidspaar de trouwdatum, en misschien het gedichtje uit hun trouwkaart.


De tekst helemaal over de gehele spiegel , of subtiel in de hoek, maak de spiegel persoonlijk. Vertel ons je eigen idee, of heb je geen idee? Onze creatieve afdeling maakt van voor elke spiegel een voorstel of meerdere voorstellen met proeven waar natuurlijk nog op geschoten kan worden. Glazen spiegels zijn heel functioneel.


U kunt even het uiterlijk checken, en bij sommige spiegels is er ook een vergrotende glazen spiegeltje. Maar ze zijn niet alleen een hulpmiddel om even te kijken hoe u eruit ziet. Spiegels kunnen voor verschillende redenen ontworpen worden. Voor al uw woon decoratie, en (kraam) kado's. Een spiegel laten graveren met elke afbeelding.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Haarfijn laseren wij jouw foto in een spiegel voor het allerbeste resultaat. Groot aanbod kasten online. Luxe spiegel met facetrand inclusief het graveren van een tekst naar keuze. Eem gastenboek spiegel met alle namen van de gasten.


Spiegel met tekst

U heeft de keuze uit de volgende lettertypes: De graveertekst kunt u toevoegen nadat u de spiegel in het winkelwagentje heeft geplaatst. Het is ook mogelijk om een spiegel met foto en tekst te bestellen. Maak met jouw eigen foto en tekst een prachtige spiegel ! Verras nu ook jouw vrienden en familie met dit originele cadeau! Kies allereerst het formaat van de spiegel en begin vervolgens met ontwerpen. Volg de stappen in onze foto-editor en maak razendsnel je.


De dpiegels worden aan de buitenkant bedrukt. Als de spiegel opgevouwen in de tas zit, dan is het logo goed zichtbaar voor de gebruiker van de spiegel. Te koop spiegel met tekst is nog helemaal gaaf en heel leuk voor bv in cafe of dergelijke op te hangen doe een goed bod.


De spiegel met tekst is al jaren een heel populair kado bij ons in de winkel. LaserSpiegel, het mooiste cadeau om te geven. Laser graveren in spiegel met foto, logo en tekst.


Binnen werkdagen gereed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts