maandag 26 augustus 2019

Trimetal silvanol lb

Alle schoonmaak artikelen va €00. Verkrijgbaar in blank en diverse houtkleuren. We gaan er vanuit onze eigen voorraad voor je mee aan de slag, zodat je jouw bestelling snel in huis hebt. En bestel je voor minimaal €50?


Geschikt als duurzame afwerklaag op hout o. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Silvanol LM is geschikt als decoratieve grond- en aankleurlaag op hout voor buiten, o. SILVANOL LM is een transparant, mat houtimpregneermiddel met fungicide eigenschappen voor de behandeling van buitenschrijnwerk. SILVANOL LO is een watergedragen dekkende beits, op basis van alkyd-acrylaatharsen, aangekleurd en zijdemat. SILVANOL LS is een één-pot-systeem, vochtregulerend transparante zijdeglans beits op basis van alky voor de behandeling van buitenschrijnwerk.


Bekijk alle product informatie hier! Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Silvanol LB is geschikt als duurzame afwerklaag op hout voor buiten, o. Dit impliceert echter geen enkele formele aansprakelijkheid voor gebruik van onze producten. Zie rubriek voor meer informatie over gezondheidseffecten en symptomen.


Trimetal silvanol lb

SILVANOL LB trimetal silvanol lb is een oxidatief drogen glanzen uv absorberen transparant gepigmenteer filmvormend houtveredelingsproduct op basis van een gemodificeerde alkydhars. Schoonmaak artikelen vanaf €00. Trimetal Silvanol LM Satin Transparant.


UV absorberen transparant gepigmenteer filmvormend houtveredelingsproduct op basis van een gemodificeerde alkydhars. Voor al uw verf en behang materialen kunt u bij ons terecht in van onze winkels. Vele merken met korting direct uit voorraad leverbaar. Het is geschikt als duurzame afwerklaag op hout voor buiten, zoals geveltimmerwerk, deuren en betimmeringen. Daarmee boek je altijd een prachtig resultaat.


Silvanol lm is geschikt als decoratieve grond- en aankleurlaag op hout voor buiten, o. De verf wordt veelal gebruikt door professionele schilders, maar ook doe-het-zelvers werken er graag mee. Verf kopen, online: waarom niet? U krijgt advies, vergelijkt merken in enkele kliks en kunt morgen al aan de slag!


Ook als systeem op zichzelf in drie lagen op bijv. TRIMETAL BLANKE LAK EN BEITS. Er zijn in totaal product(en) gevonden in deze categorie. Wij hebben een ruim assortiment verf, waaronder lakverf, met een keus uit trimetal transparant.


Silvanol LM bestelt u voordelig en snel bij Het Verfwarenhuis, kortingen tot wel. For every substrate, maintenance issue, or decorative need a professional. Gratis verzending vanaf €5- verzending normaal €75. Voor 16:bestel morgen in huis buiten nederlan binnen dagen.


Uw meest complete verf- en behangwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts