maandag 26 augustus 2019

Leenbakker rolgordijnen op maat

De Voordeligste Maatwerk Rolgordijnen En Duorolgordijnen Van Nederland! Monteren Van Rolgordijnen. Vrijblijvend Kleurstalen Aan. Het Perfecte Rolgordijn Voor Jou Op Maat!


Goedkoper Dan In De Winkel.

Bestel Rolgordijnen online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Op maat gemaakte rolgordijnen. Zeer goede kwaliteit - Lage prijs! Wil je bijvoorbeeld rolgordijnen voor voor de woonkamer kopen?


Denk dan goed na over de kleur en het materiaal. Heb je een raam met een afwijkende maat ?

Laat de rolgordijnen dan op maat maken. Het kan allemaal bij Leen Bakker. Je kunt de rolgordijnen meteen online bestellen. Kom dan naar een van onze. Stel gemakkelijk zelf samen.


Ook voor de woonkamer is het van belang dat je goed nadenkt over het materiaal, maar ook over bijvoorbeeld de lengte van de gordijnen. Wil je graag gordijnen tot op de vensterbank of tot op de vloer? Denk hierbij aan rolgordijnen en lamellen. In het aanbod van Leen Bakker vind je niet alleen vele verschillende soorten en standaard maten roljaloezieën, maar je kunt de raamdecoratie van je keuze ook op maat laten maken.


Zo weet je zeker dat de jaloezieën perfect passen! Dit rolgordijn is naast decoratief ook functioneel. De verduisterende stof is ideaal voor slaap- en kinderkamers. U bedient het rolgordijn met een bedieningsketting.


Het rolgordijn heeft een afmeting van 90x1cm. Dit uni rolgordijn is naast decoratief ook functioneel en geschikt voor vrijwel iedere ruimte.

De lichtdoorlatende stof is zichtdicht, maar heeft wel lichtinval. Hiervoor vragen wij uw toestemming. De achterzijde van de stof heeft dezelfde kleur als de voorzijde. Je bedient het rolgordijn met een bedieningsketting, deze is naar keuze links of rechts te plaatsen. Dit is een rolgordijn met afwisselend semitransparante en verduisterende stroken.


Hiermee kan u alle kanten op en zelf de ideale lichtinval regelen. Bent u op zoek naar een mooi rolgordijn ? Verduisterend of decoratief: Leen Bakker biedt een uitgebreide collectie met oplossingen voor ieder raam. Naast (duo) rolgordijnen in standaardmaten, bieden we ook een zeer uitgebreide collectie op maat gemaakte (duo) rolgordijnen aan. Ook dakraamrolgordijnen op maat maken we voordelig op maat.


Natuurlijk altijd voor de laagste prijs. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De transparante rolgordijnen filteren het licht en zorgen dat er nog zicht naar buiten is.


Wenst u eerder een print in uw rolgordijn kijk dan zeker eens naar onze decoratieve stoffen. Al onze rolgordijnen worden op maat gemaakt volledig volgens uw wensen. U kan op onze webshop gratis stalen aanvragen van alle rolgordijnstoffen. Grootste en voordeligste aanbod van rolgordijnen op maat.


Bereken hier snel uw prijs en vraag direct gratis kleurstalen aan! Wij kunnen onze rolgordijnen extra goedkoop houden, omdat wij leveren uit eigen fabriek en geen fysieke winkels hebben. Onze voordelige producten doen echter niet onder op het gebied van kwaliteit! Leen Bakker heeft een ruime keuze aan dikke en dunnere gordijnstof: van acryl, katoen, linnen en nylon tot polyester en viscose. Al deze overgordijnstoffen worden zowel functioneel als decoratief gebruikt.


Omdat u uw gordijnen op maat laat maken, bepaalt u de lengte en breedte van de gordijnen en de soort plooi. Bekijk de categorie verduisterend op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Dan wordt je bestelling gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts